Terugroepactie zoeken

  VIN LOOK UP

  • 1 Volledige vin invoeren
  • 2 motor bevestigen
  • 3 terugroepacties weergeven
  • 4 contacteer een dealer
  VIN Number:
   

  Last Updated: 06-30-2020

  Please carefully check your bike VIN and re-enter Dealer zoeken for assistance or call 01 888 666 444 if you still have problems

  In lijn met ons streven naar kwaliteit en klantenzorg is het mogelijk dat onderdelen tijdens de levensduur van uw motorfiets moeten worden vervangen om deze kwaliteit en uw veiligheid te kunnen waarborgen door het houden van een terugroepactie. Voor uw veiligheid en in overeenstemming met landelijke organisaties voor voertuignormen zullen wij berichten publiceren wanneer dat nodig wordt geacht.

  Wat is een terugroepactie?

  Een terugroepactie is een reparatie of vervanging van een onderdeel van uw motorfiets die samenhangt met de veiligheid. In geval van een terugroepactie zal contact met u worden opgenomen via een brief, indien uw adres in onze administratie is geregistreerd bij de motor. U wordt dan gevraagd uw motorfiets naar uw plaatselijke of favoriete dealer te brengen waar de werkzaamheden kosteloos worden uitgevoerd.

  Deze zoekfunctie heeft betrekking op terugroepacties van 1 januari 2001 tot op heden.


  Wat is een VIN?

  Iedere motorfiets heeft een uniek VoertuigIdentificatieNummer (VIN) van 17 alfanumerieke tekens.

  Wat moet ik doen als er nog een terugroepactie openstaat voor mijn motorfiets?

  Wij verzoeken u om ervoor te zorgen dat uw motorfiets zo snel mogelijk wordt aangepast en uw veiligheid zo goed mogelijk wordt gegarandeerd. Neem contact op met uw plaatselijke of favoriete dealer en maak zo spoedig mogelijk een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden die betrekking hebben op de terugroepactie. Gebruik onze dealerzoekfunctie om uw dealer te vinden.