Skip to main content

DE TRIUMPH SHOP

Verrijk uw Triumph-collectie met een keuze uit ons exclusief assortiment van zowel klassieke als limited edition-merkartikelen en de nieuwe Visitor Centre-memorabilia, speciaal samengebracht voor onze bezoekers.

WIJ ZIJN TERUG OPEN

Onze Tentoonstellingen, Café en Shop zijn opnieuw open en wij bereiden alles met heel veel plezier voor om u terug te ontvangen. We hebben enkele nieuwe tentoonstellingen opgesteld, de Factory Shop is helemaal opnieuw ingericht en we hebben de koelkasten van ons 1902 Café aangevuld. Wij raden aan om op voorhand online een gratis toegangsticket voor de Tentoonstellingen te reserveren.

Fabrieksrondleidingen hervatten vanaf 1 juli 2021 en kunnen online geboekt worden.

We kijken ernaar uit om u terug te ontvangen. 

Triumph Visitor Center

Exclusieve merkartikelen en kleding

De Triumph-shop is de enige plaats waar u deze unieke collectie van kleding, merkartikelen en memorabilia zult aantreffen. 

Bezoekers kunnen een keuze maken uit een aanbod van merkartikelen en kleding die nergens anders wordt geboden, met unieke limited edition-posters, -t-shirts en boeken.

U kunt ook bij ons uw eigen, gepersonaliseerde Triumph-sleutelring laten maken, met unieke gestempelde VIN-plaat-details. Bestel de sleutelhanger online wanneer u uw fabrieksrondleiding boekt, of koop hem in onze shop, voor slechts 15 Britse ponden per sleutelhanger.

Openingstijden

Woensdag - Zondag 10:00u - 16:30u
Maandag & Dinsdag, Gesloten

Triumph Visitor Center

Kleding

Koop hier exclusieve kleding met Visitor Centre-merktekens of een van de vele overige stijlvolle Triumph-modeartikelen. Onze shop is de perfecte plaats om uw verzameling van Triumph collector’s items te verrijken!

Triumph Visitor Center

Merkartikelen

Neem uw eigen stukje van de Triumph-gemeenschap me naar huis, als aandenken aan uw bezoek!

Triumph Visitor Center

VIN-plaat-sleutelhangers

Unieke VIN-details gestempeld in uw sleutelhanger, zo uit onze eigen Triumph-fabriek! 

Triumph Visitor Experience Factory Tour

Fabrieksrondleiding 

Met deze unieke gelegenheid een bezoek te brengen aan onze fabriek, krijgt u ongekende toegang om Triumphs ontwikkelings- en productieprocessen met eigen ogen te bekijken.