Skip to main content

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

 

 

WAT IS DE DGR?

De Distinguished Gentleman’s Ride organiseert ritten over de hele wereld om geld in te zamelen en bewustwording te creëren voor het goede doel voor mannen. Oprichter Mark Hawwa kreeg in 2012 de inspiratie voor het thema 'stijlvol gekleed' toen hij een foto zag van Don Draper in de TV-show Mad Men, die keurig in een pak op een klassieke motorfiets zat. Triumph is van mening dat de Distinguished Gentleman’s Ride alles omvat wat het motorrijden waardevol maakt en ondersteunt het evenement al een aantal jaren, waarbij de DGR zich geleidelijk heeft ontwikkeld tot een wereldwijde gebeurtenis.


DGR-FONDSENWERVING

Geld dat wordt ingezameld met de Distinguished Gentleman's Ride, wordt besteed aan onderzoek naar prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen over de hele wereld. Ga naar de DGR-website om de projecten in detail te bekijken.

 The Distinguished Gentleman's Ride

DGR-KLEDINGCOLLECTIE

Deze speciaal samengestelde collectie is voorzien van het logo van de Distinguished Gentleman's Ride met de grafische afbeelding "Sir Remington Silversteed", en vormt daarmee een essentieel onderdeel van de garderobe van iedere DGR-rijder.

Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Als je je op je zondags wil zetten en wil deelnemen aan de volgende Distinguished Gentleman's Ride, dan kan je meer informatie vinden of je aanmelden om fondsen te werven op de website van de DGR