Skip to main content

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

Triumph DGR tank logo
Distinguished gentleman's ride 2022 poster

WAT IS DE DGR?

De Distinguished Gentleman's Ride organiseert thema-ritten over de hele wereld om aandacht te vragen en fondsen te werven voor goede doelen voor mannen. Stichter Mark Hawwa vond de inspiratie voor het 'dressing dapper'-thema toen hij een foto zag van Don Draper uit de serie Mad Men die in een pak op een klassieke motorfiets zit. Triumph vond dat de Distinguished Gentleman's Ride alles omvat waar het bij motorrijden om draait en ondersteunt de organisatie nu al een paar jaar op rij om uit te groeien tot een wereldwijd evenement.

WAAR VINDT HET PLAATS?

 

Door de jaren heen breidde de Distinguished Gentleman's Ride zich uit naar steeds meer landen, steden en dorpen. In 2021 sprongen meer dan 65.000 distinguished gentlemen op hun klassieke of oldtimer motor en reden 'alleen tesamen' uit op meer dan 2000 locaties over de hele wereld.

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Als je je op je zondags wil zetten en wil deelnemen aan de volgende Distinguished Gentleman's Ride, dan kan je meer informatie vinden of je aanmelden om fondsen te werven op de website van de DGR.

ONDERDEEL lid WORDEN VAN HET TRIUMPH TEAM

Ook dit jaar zullen we een Officieel Triumph Riding Team afvaardigen. Elke eigenaar van een Modern Classic Triumph kan toetreden tot de Triumph DGR Riding Group en de top-5 fondsenwervers uit elk van die teams wint een grote kledingprijs van Triumph.

Je kan op verschillende manieren aansluiten bij de Triumph DGR Riding Group

1. Wie zich voor het eerst registreert en naar het Ride Dashboard gaat, vindt de belangrijkste links naar de Voorgestelde Teams in het hoofdblok van die pagina. 

2. In het drop down menu van de tab 'About DGR' kunnen rijders de 'Voorgestelde Teams' aanklikken. Daar vinden ze de leidende teams met een link om zich aan te sluiten.

3. Op z'n dashboard pagina kan een rijder klikken op 'create/join a team'. Op die pagina kunnen ze zelf een team creëren of een bestaand team opzoeken.

Distinguished gentlemen's ride Triumph

De fondsen die opgehaald worden dankzij de Distinguished Gentleman’s Ride gaan integraal naar initiatieven rond prostaatkanker en geestelijke gezondheid voor mannen. Ontdek meer over de projecten op de website van de DGR.

BLIJF OP DE HOOGTE

Als je je op je zondags wil zetten en wil deelnemen aan de volgende Distinguished Gentleman's Ride, dan kan je meer informatie vinden of je aanmelden om fondsen te werven op de website van de DGR