Skip to main content

Haal het beste uit uw perfecte rit

TRIUMPH OWNERS

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle Triumph-eigenaars van een perfecte rit kunnen genieten. Daarom staan wij klaar om service en ondersteuning te bieden wanneer u die maar nodig hebt.

ONDERHOUD

Houd de prestaties van uw Triumph-motorfiets op optimaal niveau met regelmatig onderhoud door een erkende dealer.

Bij onze dealers regelt u eenvoudig een onderhoudsbeurt.  U profiteert van volledig getrainde, deskundige Triumph-onderhoudsmonteurs.  Uw motorfiets wordt voorzien van originele Triumph-precisieonderdelen en onze klantbelofte garandeert u het best mogelijke onderhoud voor totale zekerheid.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Alle onderdelen en accessoires van Triumph zijn gelijk met onze motorfietsen ontworpen, gebouwd en getest.

Dat betekent dat ze zijn geproduceerd volgens dezelfde rigoureuze processen en strenge normen die we toepassen bij de productie van onze motorfietsen.

Op onze website vindt u alle onderdelen en accessoires die voor uw Triumph-motor verkrijgbaar zijn.  Met onze online configuratie tool kunt u zien hoe mooi ze eruitzien als ze zijn gemonteerd.

GARANTIE EN HULP

We verwachten geen mechanische problemen met uw nieuwe Triumph-motorfiets, maar 2 jaar garantie bij een onbeperkt aantal kilometers biedt natuurlijk extra zekerheid.

Bovendien is Triumph Assist, ontwikkeld in samenwerking met de VAB*, een reparatieset voor onderweg waarop u kunt vertrouwen als het onverwachte gebeurt.  

*Momenteel alleen in België beschikbaar; 1-jaar gratis Triumph Road Assistance bij aanschaf van een nieuwe Triumph.
In het uitzonderlijke geval van een mogelijk optredend veiligheid gerelateerd mankement aan uw motor wordt u te allen tijde door middel van een schrijven door ons gecontacteerd en verzocht om contact met uw dealer op te nemen. Mocht dit schrijven u onverhoopt niet hebben bereikt dan kunt u zelf op onze website via de Safety Recall Checker aan de hand van het voertuigidentificatienummer controleren of er voor uw motor een terugroepaktie van toepassing is.

 

MOTORONDERHOUD

Er zijn tal van manieren om nog meer van een rit op uw Triumph te genieten.

Naast een betrouwbare reparatieset voor onderweg kunt u met verstandige beveiligingsmaatregelen, het kiezen van de beste accessoires, het monteren van de juiste banden en het gebruik van de juiste olie de prestaties van uw motorfiets aanzienlijk verbeteren.

Hier vindt u wat u nodig heeft om (de duur van) uw rijplezier optimaliseren!

SEIZOENSADVIES

Zorg ervoor dat u volledig bent voorbereid op alle mogelijke rijomstandigheden, met voor het seizoen geschikte motorkleding, accessoires, advies en onderhoud.

Blijvend comfort tijdens het rijden is een van de belangrijkste zaken voor optimaal rijplezier.  Daarom zijn er hoogwaardige kleding- en accessoireprogramma's ontwikkeld die elke Triumph-motorfiets compleet maken.  

Rij het hele jaar lekker door met deze uitstekende seizoensgebonden aanbevelingen.