Skip to main content

Bij Triumph Motorcycles hebben we een echte passie om de complete rijervaring te bieden, daarom ontwerpen en creëren we onze eigen stijlvolle collecties van sportieve riderwear en alledaagse casualwear.

Alle exclusieve kledingassortimenten van Triumph zijn ontworpen om uw eigen individualiteit te weerspiegelen en het pure plezier te vergroten dat ontstaat als u geniet van de perfecte rit; van praktische kleding waarop u kunt vertrouwen als u onderweg bent, tot essentiële capsulecollecties die de nieuwste modelreleases van Triumph vieren.

 

DE NIEUWSTE TRIUMPH-COLLECTIES

Triumph Motorcycles AW19 Clothing Collection

MOTORKLEDING

Het hebben van goede motorkleding draait niet zo zeer om er goed uitzien, hoewel dat natuurlijk nog steeds een belangrijke reden is waarom mensen Triumph-kleding kiezen.  Het draait ook om het hebben van een uitrusting van topkwaliteit om uw zelfvertrouwen tijdens het rijden te verbeteren. 

We hebben bij Triumph Motorcycles een obsessieve passie voor het zoeken naar de perfecte rit. Daarom bieden onze opvallende collecties met motorjacks, jeans, schoenen, handschoenen, bagage en accessoires allemaal hoge prestaties en comfort in combinatie met stijl en doel. 

 
Triumph Motorcycles AW19 Clothing Collection

VRIJETIJDSKLEDING

Geïnspireerd door de motorfietsen van wereldklasse die wij produceren, wordt de vrijetijdskleding van Triumph gepresenteerd als collecties met eersteklas moderne kleding voor een echte opvallende stijl ook als u niet met uw Triumph-motorfiets rijdt.

Onze collecties met vrijetijdskleding omvatten stijlvolle jassen, modieuze t-shirts en poloshirts en mooie sweaters en sweatshirts, waardoor u er net zo opvallend uit kunt zien als u niet rijdt als wanneer u op pad bent met uw Triumph-motorfiets.

 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN