DE TRIUMPH Moto2™ MOTOR

Moto2 bike with Triumph branding on track
Als exclusieve motorleverancier van het FIM Moto2™ Wereldkampioenschap, biedt Triumph Motorcycles nu alle 765cc-Triples aan met racespecificaties, elk gebaseerd op de toonaangevende Street Triple RS-motor,met belangrijke ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de motor vrijer kan ademen en sneller op toeren komt met een 17% hoger piekvermogen dan de productiemotorfiets.

 


 

MOTOR

Hier is ie dan: de nieuwe door Triumph ontworpen 140 pk+ 765cc Triple-motor met racespecificaties die exclusief het Moto2™-wereldkampioenschap aandrijft.

Moto2 bike being tested by triumph

TESTEN

Triumph Motorcycles begon in 2017 met het testen van een prototype van de motor, kort nadat werd aangekondigd dat Triumph de exclusieve motorleverancier van het FIM Moto2™ Wereldkampioenschap zou zijn. Dit is de fascinerende ontwikkelingstocht van de Triple-motor die door elk team in het FIM Moto2™ Wereldkampioenschap wordt gebruikt.

Moto2 riders visit the Triumph Factory Visitor Experience to unveil the prototype Moto2 bike with union jack livery

NIEUWS

Blijf op de hoogte van een van de meest opwindende ontwikkelingen in het racen sinds jaren terwijl alle nieuwe Moto2™-motorontwikkelingen in het seizoen worden besproken terwijl ze zich voordoen.

Danny Eslick lifting the trophy on the podium after winning at Daytona

RACEKRACHT

Na twee jaar van intensieve motorontwikkelingen werd de testfase afgerond en werd elke Triumph Triple-motor met racespecificaties ingesteld om meer dan 140 pk te leveren. Moto2™-racen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Triumph Street Triple parked on Valencia Race Circuit with the Official Triumph Moto2 Prototype motorbike

STREET TRIPLE - PERSOONLIJKE TOUCH

De baanbrekende Street Triple RS brengt u dichter bij een eigen Moto2™ -ervaring dan ooit tevoren.

Triumph's moto2 bike being ridden around the track

RACEBLOED

De Moto2™-motor vertegenwoordigt de nieuwste mijlpaal in de internationale racegeschiedenis van Triumph.

Al meer dan een eeuw behalen racewinnaars, recordhouders en iconen van de startgrid hun prestaties op een Triumph-motorfiets.

Dit is het racebloed van Triumph...

UP-TO-DATE BLIJVEN

Krijg regelmatig updates over de activiteiten van Triumph Motorcycles, inclusief Moto2™ -ontwikkelingen, door een van onze kanalen op social media te volgen.