Skip to main content

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat Triumph opnieuw de hoofdsponsor is van de Distinguished Gentleman's Ride voor 2019, waardoor dit ons zesde jaar is ter ondersteuning van de bewustwording en het inzamelen van geld voor de twee door de DGR gekozen doelen: prostaatkankeronderzoek en geestelijke gezondheid van mannen.

George Clarke taking selfie at Distinguished gentlemans ride

WAT IS DE DGR?

The Distinguished Gentleman's Ride creëert thema-ritten over de hele wereld om het bewustzijn en het inzamelen van geld voor mannelijke goede doelen te verhogen. Oprichter Mark Hawwa kwam in 2012 in aanraking met het thema 'dressing dapper', toen hij een foto zag van Don Draper, uit TV-show Mad Men, rijdend op een klassieke motor in een kostuum. Triumph besloot dat de Distinguished Gentleman's Ride alle elementen bevat om te vieren wat motorrijden daadwerkelijk is en steunt daarom het evenement al een aantal jaren en zag de DGR uitgroeien tot een wereldwijd evenement.

WAAR VINDT HET PLAATS?

Sinds zijn oprichting heeft het DGR zich elk jaar uitgebreid naar meer landen, steden en gemeenten. In 2018 namen meer dan 120.000 onderscheidende mensen deel op hun klassieke of vintage motorfiets voor een ritje in 650 steden over de gehele wereld. Voor het vinden van uw dichtstbijzijnde DGR-rit kunt u terecht op de website van de DGR.

Man sitting on bike at distinguished gentlemans ride
Triumph rider ready to be involved with the Distinguished Gentlemen's Ride

HOE IS TRIUMPH HIERBIJ BETROKKEN?

Naast het ondersteunen van de rit door het betrekken van de wereldwijde gemeenschap van Triumph Modern Classic -fans en -motorrijders, doneren we wereldwijd ook verschillende motorfietsen voor de DGR om de inspanningen voor fondsenwerving te belonen. Vorig jaar heeft een recordaantal van 120.000 onderscheidende mensen in honderden steden wereldwijd hun stropdas omgedaan, hun tweed jasje geperst en hun motorfiets gepakt  om vervolgens 6,3 miljoen dollar in te zamelen  voor de gezondheid van mannen. Deze grote prestatie is voor het grootste gedeelte te danken aan onze gepassioneerde fans en hun ongelofelijke inspanning om geld in te zamelen.

 

ONDERDEEL WORDEN VAN HET TRIUMPH TEAM

Dit jaar hebben we een officieel Triumph-team. Aan de 'Triumph DGR Riding Group' kan elke Triumph modern classic rijder deelnemen en de top vijf fondsenwervers in elk van deze teams zullen een hoogwaardige kledingprijs van Triumph winnen.

Er zijn verschillende manieren om lid te worden van de 'Triumph DGR Riding Group';

1. Wanneer mensen zich voor het eerst registreren en naar hun 'Ride Dashboard' gaan, worden in een hoofdsectie op die pagina de belangrijkste links naar een van de Aanbevolen Teams getoond.

2. Op de pagina 'Over DGR' kunnen rijders in het vervolgkeuzemenu 'geselecteerde  teams' kiezen die hen naar een sectie over de toonaangevende teams brengen met een link om deel te nemen.

3. Wanneer een deelnemer  op hun dashboard pagina staat, kunnen ze de link naar 'maak/word lid van een  een team' kiezen, die hen naar een sectie brengt waar ze hun eigen team kunnen aanmaken of zoeken naar een team om onderdeel van uit te maken.

ladies riding vintage triumph motorcycle

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Als je je zondagse kleding aan wilt trekken en deel wilt deelnemen aan de Distinguished Gentleman's Ride van 2019 in september, kun je meer informatie ontvangen of je inschrijven om te beginnen met geld in te zamelen door de DGR website te bezoeken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Maak je geen zorgen als je niet aan één van de ritten kunt deelnemen. Van Lissabon tot Londen en naar Los Angeles kunt u via de officiële sociale media van Triumph de laatste updates en foto's van Triumph-rijders krijgen die over de hele wereld deelnemen.