Skip to main content

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat Triumph opnieuw de hoofdsponsor is van de Distinguished Gentleman's Ride voor 2019, waardoor dit ons zesde jaar is ter ondersteuning van de bewustwording en het inzamelen van geld voor de twee door de DGR gekozen doelen: prostaatkankeronderzoek en geestelijke gezondheid van mannen.

2021 DGR Poster

WAT IS DE DGR?

The Distinguished Gentleman's Ride creëert thema-ritten over de hele wereld om het bewustzijn en het inzamelen van geld voor mannelijke goede doelen te verhogen. Oprichter Mark Hawwa kwam in 2012 in aanraking met het thema 'dressing dapper', toen hij een foto zag van Don Draper, uit TV-show Mad Men, rijdend op een klassieke motor in een kostuum. Triumph besloot dat de Distinguished Gentleman's Ride alle elementen bevat om te vieren wat motorrijden daadwerkelijk is en steunt daarom het evenement al een aantal jaren en zag de DGR uitgroeien tot een wereldwijd evenement.

George Clarke taking selfie at Distinguished gentlemans ride

HOE IS TRIUMPH HIERBIJ BETROKKEN?

Naast het ondersteunen van de rit door middel van betrokkenheid bij de wereldwijde gemeenschap van moderne Triumph-klassiekers en motorrijders, hebben we ook verschillende motorfietsen wereldwijd gedoneerd om fondsenwervingsinspanningen te belonen. In 2020 grepen deelnemers in honderden steden over de hele wereld hun stopdas, persten hun tweed jasje, reden op hun motorfiets en zamelden $2,7 miljoen in voor de gezondheid van mannen. Deze grote prestatie kwam in niet geringe mate tot stand dankzij onze gepassioneerde fans en hun ongelooflijke fondsenwervingsinspanningen.

 

ONDERDEEL WORDEN VAN HET TRIUMPH TEAM

De 'Triumph DGR Riding Group' is bedoeld voor elke modern Triumph-classic die meedoet en de top vijf van deze teams wint een kledingprijs van Triumph met een hoge waarde.

Er zijn verschillende manieren om lid te worden van de 'Triumph DGR Riding Group';

1. Wanneer mensen zich voor het eerst registreren en naar hun 'Ride Dashboard' gaan, worden in een hoofdsectie op die pagina de belangrijkste links naar een van de Aanbevolen Teams getoond.

2. Op de pagina 'Over DGR' kunnen rijders in het vervolgkeuzemenu 'geselecteerde  teams' kiezen die hen naar een sectie over de toonaangevende teams brengen met een link om deel te nemen.

3. Wanneer een deelnemer  op hun dashboard pagina staat, kunnen ze de link naar 'maak/word lid van een  een team' kiezen, die hen naar een sectie brengt waar ze hun eigen team kunnen aanmaken of zoeken naar een team om onderdeel van uit te maken.

ladies riding vintage triumph motorcycle

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Als je je zondagse kleding aan wilt trekken en deel wilt deelnemen aan de Distinguished Gentleman's Ride van 2019 in september, kun je meer informatie ontvangen of je inschrijven om te beginnen met geld in te zamelen door de DGR website te bezoeken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Maak je geen zorgen als je niet kunt rijden op de dag zelf . Van Lahore tot Londen en tot Los Angeles kun je via de officiële sociale-mediakanalen van Triumph updates en beelden krijgen van Triumph-rijders die over de hele wereld deelnemen.