Skip to main content

Bonneville T120 Escape Kit

Vorm hem naar uw smaak... en trek de wereld in

Als er een naam is, die gelijkstaat aan Britse motorbeleving... dan moet dat Bonneville zijn. Het klassieke vakmanschap en het karakteristieke design zijn diep opgeslagen in het DNA van deze prestigieuze motorfiets en zijn in de eigentijdse modellen nog net zo zichtbaar als zij dat waren in 1959.

BONNEVILLE T120 ESCAPE KIT

De Bonneville T120 combineert een kenmerkende stijl met moderne technologieën en u kunt hem, zoals bij elke Triumph-motorfiets, geheel aanpassen aan uw persoonlijke smaak en hem zo een uniek en eigen karakter geven. Daarom kunt u kiezen uit meer dan 130 accessoires  waarmee u uw T120 volledig in uw stijl kunt aanpassen. Mocht u zich overvallen voelen door dit grote aanbod, de Escape-inspiratieset is speciaal ontwikkeld om u alle klassieke kenmerken van een touring Bonneville te bieden, met een perfecte mix van vakmanschap en stijl.


De ‘Escape-inspiratieset’ verfijnt de topkwaliteiten van de Bonneville T120, verder en voegt daar nog extra touringcapaciteiten, stijl en meer comfort voor langere ritten aan toe. In de inspiratieset zijn accessoires opgenomen, die alle zijn ontwikkeld ter versterking van de touringstijl en het rouringkarakter, met een verchroomde ‘4-Bar’ Triumph-badge die de klassieke trekken van de T120 helemaal compleet maakt. Daarnaast bevat de set Triumph- koffers gemaakt van echt leer en gewaxt katoen. Deze schitterend afgewerkte koffers bieden een bagageruimte van 27,6 liter en versterken daarnaast de klassieke stijl van uw motorfiets. Voor bescherming tegen de elementen op langere ritten wordt gezorgd door een verstelbaar, helder touringwindscherm. 

De ultieme, inspirerende touringrit staat of valt met het comfort van rijder en passagier. Daarom bevat de Escape-touringset een King and Queen Black Comfort-zadel dat niet alleen extra comfort biedt, maar ook nog eens bijzonder elegant is afgewerkt met knoopversieringen en het Triumph-woordmerk aan de achterzijde. De verchroomde passagiersrugsteun and Deluxe-rugsteunkussen geven een passagier de nodige steun tijdens lange tourritten en sluiten tegelijkertijd naadloos aan op de stijl van de rest van de inspiratieset en van de motorfiets zelf.

Compleet is de touringset dankzij de toevoeging van de machinaal bewerkte, blank geanodiseerde olietankdop, die de motorfiets een klassiek touringaccent geeft. 

De Escape-inspiratieset is de laatste telg van een complete familie van Triumph-inspiratiesets, die beschikbaar is voor verschillende Triumph-modellen. Wanneer de lokroep van de open weg in u niet de echte touringsnaar raakt, zijn er altijd nog volop mogelijkheden om uw motorfiets de looks te geven waarnaar u zoekt, dankzij de

Triumph Configurator. Met het uitgebreide aanbod van onze collectie accessoires kunt u uw Triumph-motorfiets een nieuwe, eigen stijl geven. De mogelijkheden zijn onbegrensd.Bonneville t120

The timeless style and iconic character of the original Bonneville is reborn in the Bonneville T120 and T120 Black

Kom meer te weten