Skip to main content

ROADSTERS

Dit zijn naked bikes op hun allerbest. De weergaloze driecilindermotoren van Triumph zijn gebouwd op vermogen, koppel en responsiviteit.

 

 

NIEUWE STREET TRIPLE 765

Aangedreven door de evolutie van de Moto2™-racemotor, voor de beste prestaties, de beste specificaties en de meest wendbare Street Triple-reeks ooit. 

Prijzen Vanaf € 12.495,00

Triumph Street Triple 765 Collection

DE DRIECILINDER VAN DE GENERATIE

De ongeëvenaarde motoren van de Speed Triple en Street Triple bergen alle revolutionaire eigenschappen en spanning in zich die in 1994 hebben geleid tot de ontwikkeling van de “factory streetfighter", de allereerste “naked sportmotor". De drie cilinders van de machtigste generatie Triumph Triples ooit blazen de motorfiets eensgezind vanuit stilstand direct in het rode toerengebied, met een onmiddellijke respons en een explosief koppel. 

Speed triple 1200 RS and RR

 

 

TRIDENT 660

Kies alles – Concurrerend geprijsd, sportief, stijlvol, spannend en wendbaar, de Trident 660 heeft het allemaal - uw Triple Powered Advantage wacht op u.


Prijzen Vanaf € 9.545,00

Trident in front of a wall

 

 

DE ORIGINELE STREETFIGHTER 

In 1994 bracht Triumph een motor uit die de basis legde voor een nieuw segment, een nieuwe categorie en een nieuwe naam: de “factory streetfighter".  Dit was de de eerste Triumph Speed Triple, het model dat een revolutie in het speelveld veroorzaakte: agressief, wendbaar, sterk en resoluut.  

De “original hooligan” heeft zich over de hele wereld geliefd gemaakt bij talloze enthousiaste fans en is inmiddels uitgegroeid tot een moderne iconische motor. Hoewel de Speed Triple voortdurend wordt doorontwikkeld, blijft hij altijd uit duizenden herkenbaar aan de dubbele koplamp, de dreigende, minimalistische uitstraling en de indrukwekkende driecilindermotor met grote boring van Triumph. Dit model is gebouwd als ultieme naked motorfiets, met de perfecte balans tussen vermogen, rijeigenschappen, functionaliteit en karakter.

1994 speed triple and a rottweiler

 

 

Speed Triple 1200 RR

Zowel mooi om te zien als spannend om op te rijden, met de hoogste specificaties ooit.

Prijzen Vanaf € 23.250,00

Speed triple RR in a foggy background

 

 

COMPLEET SPEED TRIPLE 1200 RS

De krachtigste, dynamische en technologisch meest geavanceerde Speed Triple ooit.

Prijzen Vanaf € 21.495,00

a couple of Speed triple RS bikes

 

 

Moto2™: VERMOGEN VAN EEN DRIECILINDER 

Als exclusieve motorleverancier voor het FIM Moto2™-wereldkampioenschap voorziet Triumph Motorcycles alle teams van 765 cc-driecilinders met racetuning, die elk gebaseerd zijn op de toonaangevende Street Triple RS-motor.

Ons niet-aflatend streven naar kwaliteit heeft geleid tot deze ongeëvenaarde reeks wegmotorfietsen, met nog meer vermogen, nog betere prestaties en een niet te kloppen rijgenot.  Het is de meest geavanceerde serie naked sportmotoren die we ooit gemaakt hebben, stuk voor stuk gemaakt voor maximale spanning en maximaal plezier, zowel op de weg als op het circuit.

 
Triumph moto2 engine

 

 

 

 

DIEPERE EN RIJKERE TRIUMPH TRIPLE BRUL

De Street Triple RS heeft een scherper, puurder en meer verfijnd geluid door zijn dubbele katalysator en dempers met carbon fibre afwerking.

Triumph Street Triple RS 765cc Triumph Street Triple RS 2020 logo
Use headphones for the best listening experience Use headphones for the best listening experience
Start Stop
Start Stop
Use headphones for the best listening experience Use headphones for the best listening experience