Skip to main content

Street Twin Black Kit

UW STIJL... UW KARAKTER

Om uw Street Twin een geheel eigen stijl te geven, kunt u kiezen uit meer dan 130 accessoires. Maar nu kunt u uw Street Twin een nog rauwer postuur geven met de nieuwe 'Black-inspiratieset'. 

Street Twin Black Inspiration Kit 

Deze inspiratieset maakt geeft de eigentijdse Street Twin een rauwere, stoere stijl, dankzij een hele serie van stijlvolle, donkere designdetails. Deze duistere stijl volgt de ruggengraat van de motorfiets, met zwarte ‘Barrel Style’-handgrepen  aan de voorzijde en het klassieke Triumph ‘Black Bench-zadel’  wordt het donkere thema helemaal doorgevoerd tot aan het achterspatbord – wat de rauwere trekken van de motorfiets een extra krachtige uitstraling geeft.


Als voortzetting van het donkere, rauwere thema van de Street Twin, zijn de originele uitlaatbochten vervangen door keramische, zwarte exemplaren en is de Street Twin voorzien van uitlaatdempers met keramische coating, gemaakt door de uitlaatspecialisten van Vance & Hines. Deze dempers zijn ontwikkeld om korter en lichter te zijn dan de originele uitvoeringen, geheel in stijl met de motordeksels, en zijn afgewerkt met Triumph-details.

Tot de Black-inspiratieset behoort een spatbordvervangingsset, die de Street Twin een korter en slanker profiel geeft, mede dankzij de ledrichtingaanwijzers van 40 mm aan de voor- en achterzijde. 

Daarnaast bevat de set ‘Ribbed Clutch-’ en ‘ACG-badges’, een machinaal bewerkte olietankdop, kopboutafdekkingen met Triumph-designdetails en gepoedercoate, zwarte luchtinlaatdeksels. Al deze subtiele toevoegingen dragen bij aan de eigenzinnige, streetwise stijl van de Street Twin.

Wanneer de rauwe, karaktervolle Black-inspiratieset niet helemaal de stijl biedt die u zoekt, er is keuze te over. De Brat Tracker-inspiratieset voor uw Triumph Street Twin geeft de motorfiets een slanker, minimalistischer karakter en een strak afgewerkte custom look. Maar natuurlijk hoeft u zich niet te beperken tot de inspiratiesets om uw motorfiets de stijl te geven die helemaal bij u past.  Met 130 inspirerende accessoires  kunt u van uw Street Twin de unieke machine maken, die u uw adem beneemt elke keer wanneer u de ontsteking inschakelt. Van uitlaatdempers, tot stuureindspiegels en van doorgestikte duozadels tot carterbeschermplaten, voor de Triumph Street Twin zijn de mogelijkheden eindeloos.