Skip to main content

Affix Series

Triumph Motorcycles Clothing Adventure Touring Affix Series Jacket Group Shot on Black Background

 

Met de Affix-serie kan de rijder een uniek laagjessysteem kiezen dat de flexibiliteit biedt om een product op maat te maken, gebaseerd op de behoeften van de rijder wat betreft prijs, klimaat en prestatie-eisen. Het hebben van een veelzijdig laagjessysteem is essentieel voor de motorrijder omdat het een microklimaat creëert dat het lichaam omringt en u in staat stelt om een comfortabele lichaamstemperatuur te handhaven.

Triumphs unieke Affix-serie maakt volledige interconnectiviteit mogelijk tussen de verschillende isolatie-opties en de volledige 2021 Adventure-jassenlijn. Kies gewoon de buitenkant, kies de isolatie voor uw behoeften en combineer ze. Als uw prestatiebehoeften veranderen, kunt u gewoon het ene isolerende kledingstuk eruit halen en vervangen door een ander kledingstuk om optimale prestaties en comfort te behouden.
De isolerende kledingstukken werken door kleine zakjes warme lucht op te sluiten die verhinderen dat lichaamswarmte ontsnapt, gecombineerd met een laagjessysteem zorgt dit voor een ultieme en moeiteloos stabiele temperatuur. Elk isolerende kledingstuk kan ook apart worden gedragen als u geen motorrijdt, voor maximale veelzijdigheid.

AFFIX SERIES

Triumph Motorcycles Clothing Affix Series Mid layer Group Shot on Black Background)

NU VERKRIJGBAAR

Deze collectie is nu beschikbaar bij de Triumph dealers

VIND DEALER