Skip to main content

GORE-TEX® en Triumph

Klaar voor ieder avontuur

Triumph Tiger 800 motorcycles at the Triumph Adventure Experience in WalesOngeacht waar u heen rijdt en in welk klimaat u rijdt, voor een perfecte rijervaring is uw kleding is net zo belangrijk als de motor die u kiest.

Het is werkelijk onze passie om iedere motorrijder de middelen en de voorbereiding te bieden om iedere omgeving te verkennen. Wij leveren de meest complete motorkleding om bij te dragen aan uw plezier tijdens dat avontuur. Daarom zijn wij een partnerschap aangegaan met GORE-TEX®, dat wereldwijd wordt erkend als specialist voor bescherming tegen ieder weertype. Zo kunnen wij een collectie textiele motorkleding aanbieden waarmee u het maximum uit iedere rit kunt halen.
Het GORE-TEX®-membraan

Het hart van het GORE-TEX®-materiaal wordt gevormd door een extreem dun membraan van ePTFE (expanded polytetrafluoroethyleen). Dit membraan heeft meer dan 1,4 miljard poriën per vierkante centimeter, die elk 20.000 keer kleiner zijn dan een waterdruppel. GORE-TEX®-producten hebben een reeks uniek geconstrueerde membranen die worden samengevoegd tussen een hoogwaardige afwerkrand en duurzame textiele materialen. De stof wordt dan behandeld met een coating die DWR wordt genoemd, een duurzame waterafstotende polymeer die druppels vormt van water en voorkomt dat het water in de stof trekt. De combinatie van het membraan, DWR en de ondersteunende materialen verlenen de stof eigenschappen zoals waterdicht, winddicht en ademend, ideaal voor het rijden in uitdagende omstandigheden.


Wat GORE-TEX® zo speciaal maakt, is dat de kledinglijn effectief gebruik maakt van het membraan en de DWR-coating die gedurende lange tijd waterdicht blijft en toch 'ademend' blijft (zodat waterdamp uit zweet door de stof heen kan verdampen). GORE-TEX® is bestand tegen de waterdruk die optreedt tijdens zwaar weer en in veeleisende omgevingen, dus deze kleding is een fantastische aanvulling op de textiele motorkledinglijn van Triumph, in het bijzonder voor avontuurlijke motorrijders.


gloves_on_tank

HET PARTNERSCHAP

De zorg voor eersteklas rijervaringen maakt deel uit van het DNA van Triumph, en daar hoort bij dat wij onze motorrijders hoogwaardige kleding leveren.

Alle Triumph-motorkleding wordt grondig getest om onze motorrijders te voorzien van extra bescherming, ook tegen de elementen, en toch comfort en stijl te bieden. Deze benadering bij de ontwikkeling van producten delen wij met GORE-TEX®. Daarom zijn alle GORE-TEX®-producten pas verkrijgbaar nadat ze uitgebreid zijn getest, zodat zeker is dat het product geschikt is voor het beoogde doel en dat het doet wat het moet doen: uw rijplezier verhogen.

De beide bedrijven zijn dit partnerschap aangegaan omdat ze dezelfde normen en ambities delen als het aankomt op verhogen van het rijplezier.

man_on_motorcycle_wearing_alder_jacket

WAT IS HET VOORDEEL VOOR MOTORRIJDERS?

Door water uit het materiaal te houden dat u draagt, voorkomt GORE-TEX® warmteverlies, blijft u droog en comfortabel, en het materiaal blijft zelfs werken gedurende langdurig gebruik in zware omstandigheden.

TDe Triumph Rider Wear-kledinglijn met GORE-TEX® bestaat uit ontwerpen voor zowel heren als dames en biedt motorrijders een hoogwaardige klimaatbescherming, zelfs tijdens extreme off-roadavonturen, zonder concessies aan comfort en flexibiliteit.

Als u kiest voor een off-roadavontuur en ruigere omstandigheden, is de lijn met eersteklas textiele jacks en broeken gevuld met multifunctionele voorzieningen en vervaardigd van technologisch hoogstaande stoffen, zodat u altijd beschikt over de ultieme motorkleding, ongeacht de weersomstandigheden.

GORE-TEX® EN TRIUMPH