Skip to main content

MOTORKLEDING

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

 

 

 

Alle Triumph-motorkleding wordt exclusief in eigen huis ontworpen en ontwikkeld door onze motorfietsen. We maken gebruik van moderne technologieën voor stof en leer om stijlvolle en praktische kleding te produceren die wordt gemaakt en getest om te voldoen aan alle eisen van de moderne rijder.

Onze partnerschappen voor kledingtechnologie omvatten Gore-Tex® (voor waterdichte, ademende kleding bij slecht weer) en D3o® (voor lichtgewicht ingebouwde slijtbestendigheid) en dit toont onze voortdurende inzet aan om exclusieve beschermende motorkleding te produceren voor elke rijstijl.

 

 

 

Triumph Motorcycles AW19 Clothing Collection
Triumph Motorcycles AW19 Clothing Collection

VRIJETIJDSKLEDING

Geïnspireerd door de motorfietsen van wereldklasse die wij produceren, wordt de vrijetijdskleding van Triumph gepresenteerd als collecties met eersteklas moderne kleding voor een echte opvallende stijl ook als u niet met uw Triumph-motorfiets rijdt.

Onze collecties met vrijetijdskleding omvatten stijlvolle jassen, modieuze t-shirts en poloshirts en mooie sweaters en sweatshirts, waardoor u er net zo opvallend uit kunt zien als u niet rijdt als wanneer u op pad bent met uw Triumph-motorfiets.

 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN