Skip to main content

LENTE/ZOMER 2019

Gedurfde ontwerpen en originele vormgeving. Net zoals onze motorfietsen.

Triumph Spring Summer collection 2019 Bud Ekins Nevada Tee

 

 

 

Met warmer en zonnig weer kijken we uit naar de kans om weer op onze motorfiets te stappen en het plezier en de vrijheid te ontdekken die motorfietsen van topkwaliteit bieden.  Voor de meesten van ons luidt de lente de eerste frisse rit in een paar maanden tijd in, terwijl de lange warme zomerdagen nog meer mogelijkheden bieden om avontuurlijk te rijden.

En omdat we bij Triumph constant onze collecties met rijkleding en vrijetijdskleding vernieuwen, is dit het perfecte moment om uw garderobe op te frissen en u te onderscheiden van de rest met een exclusieve Triumph-uitrusting voor het nieuwe seizoen.

 

 

 

01

KLASSIEK

Triumph Motorcycles Classic Clothing Collection Spring Summer 2019

02

Roadster

Triumph Motorcycles Roadster Clothing Collection Spring Summer 2019

03

AVONTUUR

Triumph Motorcycles Adventure Clothing Collection Spring Summer 2019
Triumph Dadlington Riding boots

MOTORKLEDING

Het hebben van goede motorkleding draait niet zo zeer om er goed uitzien, hoewel dat natuurlijk nog steeds een belangrijke reden is waarom mensen Triumph-kleding kiezen.  Het draait ook om het hebben van een uitrusting van topkwaliteit om uw zelfvertrouwen tijdens het rijden te verbeteren. 

We hebben bij Triumph Motorcycles een obsessieve passie voor het zoeken naar de perfecte rit. Daarom bieden onze opvallende collecties met motorjacks, jeans, schoenen, handschoenen, bagage en accessoires allemaal hoge prestaties en comfort in combinatie met stijl en doel. 

 
Triumph Gambler T-shirt, part of the Triumph Motorcycles Spring/Summer clothing collection

VRIJETIJDSKLEDING

Geïnspireerd door de motorfietsen van wereldklasse die wij produceren, wordt de vrijetijdskleding van Triumph gepresenteerd als collecties met eersteklas moderne kleding voor een echte opvallende stijl ook als u niet met uw Triumph-motorfiets rijdt.

Onze collecties met vrijetijdskleding omvatten stijlvolle jassen, modieuze t-shirts en poloshirts en mooie sweaters en sweatshirts, waardoor u er net zo opvallend uit kunt zien als u niet rijdt als wanneer u op pad bent met uw Triumph-motorfiets.

 

ONTWORPEN DOOR MOTORRIJDERS, VOOR MOTORRIJDERS.

Vind de dichtstbijzijnde dealer om onze nieuwste kledingcollecties te bekijken.

DEALER ZOEKEN