Skip to main content

Evenementen

Triumph factory visitor experience events

 

 

In de 1902 Café van de Triumph Factory Visitor Experience worden het hele jaar door speciale evenementen georganiseerd ter ere van de successen en mijlpalen van Triumph. 

Tijdens deze exclusieve evenementen komen vaak gastsprekers en belangrijke personen aan het woord die een rol hebben gespeeld in de successen van Triumph. De plekken voor deze inzichtelijke en onderhoudende evenementen zijn beperkt en raken snel uitverkocht. Klik hier om plaatsen te bekijken en te reserveren.

 

 

KOMENDE EVENEMENTEN

Motoravonden

De eerste motoravond zal plaatsvinden hier in het Triumph Factory Visitor Experience op woensdag 13 april en daarna tot en met september op elke tweede woensdagavond van de maand. U kunt de iconische motorfietsen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. We kijken er naar uit om zoveel mensen te verwelkomen.

Triumph factory visitor experience bike nights

 

 

's Werelds grootste bijeenkomst van vrouwelijke motorrijders

Op zondag 24 juli 2022 komen duizenden vrouwelijke motorrijders bijeen in het Triumph Factory Visitor Experience in Hinckley in een poging om het wereldrecord voor 's werelds grootste bijeenkomst voor vrouwelijke motorrijders te verbreken. Het huidige record staat op 1132, maar wij hopen dit jaar de grens van 2000 te verbreken.

Triumph factory visitor experience world's largest female biker meet

 

 

Step

MELD U AAN OM FAN TE WORDEN

De FVE-evenementen en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt - schrijf u in om niets te missen!

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.