Skip to main content

Bezoekersinformatie

Triumph Factory visitor experience

 

 

Hoe u ons vindt

Het Triumph Factory Visitor Experience-bezoekerscentrum bevindt zich aan de Normandy Way in Hinckley, Leicestershire, LE10 3BZ aan de A47 tussen Leicester en Coventry in de fabriek van Triumph.  Deze locatie is eenvoudig bereikbaar via de snelwegen M1, M6 en de M69.

De meeste navigatiesystemen zullen u met de postcode LE10 3BZ naar het industrieterrein aan de Dodwells Road (A47) brengen. Richting het noorden komt u bij een rotonde. Vanaf hier wordt "Motorcycle Factory" duidelijk aangegeven.

Nadat u hebt geparkeerd kunt u een wandeling maken langs de Avenue of Legends, waar elke gedenkplaat een eerbetoon is aan de mensen die van Triumph het merk hebben gemaakt dat het vandaag de dag is.

 

 

 

 

 

 

Het Triumph Experience-bezoekerscentrum bevindt zich aan de Normandy Way in Hinckley, Leicestershire, LE10 3BZ aan de A47 tussen Leicester en Coventry. Deze locatie is eenvoudig bereikbaar via de M1, M6 en de M69. Als u met de trein reist is Hinckley het dichtstbijzijnde station, het is dan een kort ritje met de taxi naar de fabriek.

Bezoek aan de Triumph Factory Visitor Experience-expositie, het café en de winkel is gratis. Fabrieksrondleidingen moeten vooraf worden geboekt en kosten £25 per persoon. 

 

  • Bij alle kassa's kan contactloos worden betaald.
  • Er gelden beperkingen voor het aantal bezoekers dat tegelijk in de toiletten, de winkel en het 1902 Café wordt toegelaten.
  • Het personeel is volledig geïnformeerd over de nieuwe procedures die we hebben ingevoerd om iedereen te beschermen.
  • Het hele gebouw wordt ook vaker schoongemaakt.

In ruil daarvoor, vragen wij u vriendelijk om:

  • Houd te allen tijde de aanbevolen afstand tot andere bezoekers aan.
  • Gebruik het desinfectiemiddel voor de handen.
  • Let op de instructies van het personeel. Wij kunnen tijdelijke maatregelen treffen om u te beschermen.
  • Houd te allen tijde toezicht op de kinderen en zorg ervoor dat zij ook de richtlijnen inzake het afstand houden in acht nemen.
 

Er is parkeergelegenheid voor zowel auto's als motorfietsen, ook voor gehandicapten, dicht bij de ingang. Volg gewoon de borden op het fabrieksterrein.  Voor onze parkeerplaats geldt een hoogtebeperking van 2.40 m.  Als u met een hoger voertuig komt, laat dit ons dan ruim van tevoren weten.

Als u de datum van uw rondleiding wilt wijzigen of wijzigingen in de boeking wilt aanbrengen, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar ons team via [email protected]. Wanneer u een boeking voor een rondleiding annuleert, kunnen wij hiervoor helaas geen terugbetaling verzorgen.  Als u te laat bent voor uw rondleiding, kunnen we u helaas geen andere rondleiding op dezelfde dag garanderen, u komt dan niet in aanmerking voor een terugbetaling.  Als u uw rondleiding niet bijwoont en ons niet op voorhand hebt geïnformeerd dan komt u niet in aanmerking voor een omboeking of terugbetaling. 

Wij kunnen niet garanderen dat een deel van de productielijn loopt. Dit is te wijten aan het productieschema, de wereldwijde vraag, onze onderhoudsprogramma's voor kwaliteitsborging en ploegendiensten. Wij streven ernaar zoveel mogelijk van ons productieproces te laten zien en plannen onze rondleidingen dienovereenkomstig; wij kunnen echter niet alle onderbrekingen in het productieproces voorspellen.

Ja. Neem een uitdraai of een digitale kopie van uw ticket mee, aangezien wij deze bij uw aankomst moeten scannen om uw aanwezigheid te bevestigen en voor het Covid-19-bron- en contactonderzoek. Uw gegevens zullen alleen worden doorgegeven als de NHS ons daarom vraagt.

Nee, de hele Visitor Experience is binnen.

Als u vragen hebt, kunt u direct contact met ons opnemen via +44 1455 453 088 of door een e-mail te sturen naar [email protected] en een van onze medewerkers zal u verder helpen.

Algemene voorwaarden: U kunt onze boekingsvoorwaarden hier bekijken. Hier vindt u meer informatie over annuleringen, terugbetalingen en uw rechten.

Tassen. Tijdens uw bezoek aan de fabriek staat een kluisjesruimte ter beschikking waar u tassen en overige bezittingen tijdelijk kunt opbergen. Camera's en telefoons moeten tijdens uw rondleiding worden opgeborgen in een kluisje.

Verzorgers. Voltijds verzorgers, mogen gratis een geregistreerde, betalende gehandicapte bezoeker begeleiden. Neem uw bewijs van status als verzorger mee wanneer u komt: een brief van het Department for Work and Pensions (DWP).  Indien geen bewijs kan worden overlegd, zal helaas een bedrag van £20 voor de rondleiding in rekening worden gebracht.

Kinderen. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar kinderen onder de 18 moeten altijd begeleid worden door een volwassene, aangezien wij een productiefaciliteit zijn en veiligheid onze prioriteit heeft. Wij behouden ons het recht voor de toegang te weigeren aan personen wiens gedrag de veiligheid en het plezier van ons personeel en andere gasten in gevaar kan brengen.  Wij raden de fabrieksrondleiding niet aan voor kinderen onder de 4 jaar, maar ze mogen wel gratis mee. We raden aan om kinderen oorbeschermers te laten dragen.

Honden. Geaccrediteerde hulp- en geleidehonden zijn welkom in ons bezoekerscentrum, inclusief het café en de fabrieksrondleiding.  Bij aankomst zal om een bewijs worden gevraagd.

Tijdschema fabrieksrondleidingen. Het is mogelijk dat het tijdschema van onze fabrieksrondleidingen wijzigt. Raadpleeg bovenstaande paragraaf Toegang voor de details.

Schoenen. Uit overwegingen van comfort en veiligheid, raden wij bezoekers sterk aan tijdens de fabrieksrondleiding platte schoenen te dragen met gesloten neuzen.

Helmen en rijkleding. Voor deelnemers aan de fabrieksrondleiding staan kluisjes ter beschikking, waarin zij helmen en rijkleding veilig kunnen opbergen tijdens de rondleiding.

Parkeren. Op onze locatie is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar, waaronder speciale parkeervakken voor gehandicapten.

Toiletten. Op de begane grond zijn heren- en damestoiletten en toiletten voor gehandicapten, alle zijn ze gratis toegankelijk. Er zijn voorzieningen om baby's te verschonen.

Fotografie.  Fotograferen is toegestaan in de Visitor Experience, het café en de winkel, maar helaas is fotograferen tijdens de fabrieksrondleiding niet toegestaan. 

Terugbetalingen.  Wanneer u een boeking voor een fabrieksrondleiding annuleert, kunnen wij hiervoor helaas geen terugbetaling verzorgen.

 

 

Step

MELD U AAN OM FAN TE WORDEN

De FVE-evenementen en aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt - schrijf u in om niets te missen!

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.