Skip to main content

ANDREA ASTARITA | DE SPEED TRIPLE 1200 RS VOOR DE LENS

Triumph Speed Triple RS
Inspiratie Triumph Motorcycles 11th aug 2022


Voor de introductie van de Triumph Speed Triple 1200 RS met zijn nieuwe, opvallende Matt Baja Orange kuipwerk en bijpassende grafische afbeeldingen in Silver Ice en Graphite, heeft Triumph Andrea Astarita in de arm genomen, een fotograaf uit London die bekendstaat om foto's met een indrukwekkende stijl.

Toen hij wist dat hij het Matt Baja Orange-kleurenschema voor de lens zou krijgen, selecteerde Andrea locaties die gekenmerkt worden door eigentijdse architectuur en soms ook felle kleuren en een indrukwekkend licht dat perfect zou passen bij de motorfiets.


 
Triumph Speed Triple RS

De lichte oranje omlijsting van de locatie harmonieerde moeiteloos met het opvallende oranje kleurenschema van de Speed Triple 1200 RS en de unieke vloerverlichting scheen op de motorfiets in een perfecte samenspel van licht en schaduw. De opname van de motor in het donker op deze unieke locatie resulteerde in een dramatisch contrast tussen de zwarte lucht en het schitterende oranje van de motor en zijn achtergrond.  

 

 

Andrea’s dramatische stijl van fotografie, zijn specialisme in de autobranche, en zijn uitgebreide kennis van Londen’s bijzondere eigentijdse locaties vormden een perfecte aanvulling op de agressieve, strakke stijl en het schitterende kleurenschema van de motorfiets.

Andrea Astarita, beter bekend op Instagram en TikTok als @aa.vision, is een fotograaf in Londen die nu zo'n vijf jaar in deze branche werkt. Andrea heeft zich gespecialiseerd in foto's van voertuigen. Samen met zijn opvallende, eigentijdse stijl heeft het hem opdrachten van een aantal van de topmerken in de autobranche opgeleverd.

De loopbaan van Andrea begon met de aanschaf van een camera waarmee hij dagelijks in zijn vrije tijd content produceerde om te werken aan de ontwikkeling van zijn creativiteit.  Wat begon als parttime onderneming, werd al snel een fulltime carrière.

Door zijn passie voor fotografie en zijn wens om anderen te inspireren, is Andrea begonnen stapsgewijze tutorials met foto's samen te stellen op TikTok, wat hem vele volgers op het platform heeft opgeleverd. 

 

 

Triumph Speed Triple RS

 

 

Andrea staat vaak achter de camera om motorfietsen vast te leggen, maar is zelf ook een enthousiaste rijder en heeft ruim zes jaar rijervaring. Voor hem is rijden een vorm van escapisme en iets dat altijd heel therapeutisch werkt. Hij zegt: “Er is niets anders waardoor je zo makkelijk alle zorgen om je heen vergeet. Tenzij je rijdt op een klassieker natuurlijk, want dan wordt het altijd wat avontuurlijker," voegt hij lachend toe.

Andrea’s allereerste motorfiets was een Triumph Street Triple 675 uit 2006 – typisch voor dat merk. Dit is zijn favoriete Triumph-motorfiets aller tijden door het plezier dat hij heeft beleefd aan het rijden ermee en door de sentimentele waarde.

Andrea’s meest onvergetelijke reis voerde hem over de iconische Zwitserse Furca Pass met zijn kronkelende wegen en spectaculaire bergen. Maar het liefst rijdt hij 's avonds laat door de straten van Londen, wat een beetje controversieel is, grijnst hij. Hij zei: “Er is niets leuker dan met vrienden 's avonds laat door de lege straten te rijden terwijl overal in de stad lichten branden. Het is iets heel speciaals.”

De volgende stap in Andrea’s carrière en privéleven is zijn droom te realiseren en een wereldreis te maken in zijn droomauto met een motorfiets op een aanhanger en dan zijn avonturen in beelden vast te leggen. Hij is van plan om verslag te doen van zijn levensstijl tijdens zijn wereldreis en zijn boeiende avonturen te delen op sociale media.

Volg Andrea op Instagram en TikTok voor tips, trucs en inspiratie over fotografie.

 

 

COMPLEET SPEED TRIPLE 1200 RS

De krachtigste, dynamische en technologisch meest geavanceerde Speed Triple ooit.

Prijzen Vanaf € 21.495,00

MY25 Speed Triple 1200 RS in Cosmic Yellow CGI
Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

AA Vision)

Volg AA.VISION

Bekijk Artikeltags