Skip to main content

TRIUMPH OP HET GROTE SCHERM

Triump speed triple rr
Merk Triumph Motorcycles 11th aug 2023

De Triumph Speed Triple 1200 RR verschijnt in de nieuwe Netflix film "Heart of Stone".

De film volgt een geheim agente die voor een schimmige vredeshandhavingsorganisatie werkt en moet voorkomen dat een hacker haar meest waardevolle - en gevaarlijke- wapen steelt.

De film zit vol met flitsende actiescènes, met in een aantal daarvan Triumph's prestatie-icoon, de Speed Triple 1200 RR.

 

 

De Speed Triple 1200 RR's herkenbare kuipje zit prominent in het openingsshot van de trailer van de film.

Rachel Stone (Gal Gadot) is een geheim agente van een schimmige wereldwijde vredehandhavingsorganisatie zet alles op alles om te voorkomen dat een hacker haar belangrijkste en gevaarlijkste wapen steelt.

De film ging in première in Londen op 9 augustus 2023 en is vanaf 11 augustus 2023 voor idereen beschikbaar op Netflix."

triumph speed triple 1200 rrWelke Triumph figureert in de film "Heart of Stone"?
In de film is een Triumph Speed Triple 1200 RR te zien in Red Hopper en Storm Grey. De Speed Triple 1200 RR is een combinatie van onmiskenbare Britse elegeantie en indrukwekkende prestaties. 

 

Wat was de inspiratie voor het design van de RR?

De essentie van het ontwerp draaide geheel om elegantie, schoonheid en het toevoegen van sportieve aerodynamica en prestatievermogen.

 

Werden er Modern Classics van Triumph gebruikt als inspiratie voor dit model?

Neen, het design is uniek en volledig gericht op een moderne sportmotor met een eigen, herkenbare stijl.

 

In welke kleuren is de Speed Triple 1200 RR beschikbaar?

De Speed Triple 1200 RR is beschikbaar in twee kleurstellingen: Red Hopper en Storm Grey, zoals de motor in "Heart of Stone", en in Storm Grey en Crystal White.

 

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de RSen de RR, afgezien van de kuip?

De ergonomische set-up is meer gericht op sportief rijden met een lager clip-onstuur en hogere, naar achteren geplaatste voetsteunen voor een actievere zitpositie. 

Daarnaast is de vering veel geavanceerder met het Öhlins smart EC 2.0 semi-actieve veersysteem, dat een nog geavanceerder functieniveau toevoegt en dat eenvoudig aan de voorkeuren van de rijder kan worden aangepast.

 

Wat is de beste eigenschap van de speed triple 1200 RR?

Dat hangt echt af van wat u zoekt. Er zijn verschillende nieuwe aspecten waarvan wij denken dat de rijders ze interessant zullen vinden.

- De Speed Triple-motor met de beste prestaties ooit
- Het wendbare en dynamische rijgedrag staat dichter bij de prestaties van een Street Triple dan bij de vorige generatie
- Hogere specificaties voor remmen en vering
- De snelst accelererende en snelst reagerende Speed Triple ooit

 

Waar kan ik meer te weten komen over de Speed Triple 1200 RR?

Ontdek meer over de Speed Triple 1200 RR via de link hieronder of breng een bezoekje aan je lokale Triumph-dealer om de motor in het echt te bewonderen.

triumph speed triple 1200 rr)

SPEED TRIPLE 1200 RR

Speed Triple 1200 RR

Zowel mooi om te zien als spannend om op te rijden, met de hoogste specificaties ooit.

Prijzen Vanaf € 23.250,00

Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

Bekijk Artikeltags