Skip to main content

TRIUMPH ONTHULT NIEUWE TF 250-X

Triumph TF250 X mid stunt with Triumph motocross  clothing
Motoren Triumph Motorcycles 28th nov 2023

Triumph Motorcycles heeft officieel zijn nieuwe TF 250-X gelanceerd, met een toonaangevende vermogen-gewichtsverhouding en het meest complete specificatiepakket ooit voor de ultracompetitieve 250cc-motorcrossmarkt.

Het nieuwe viertakt racemodel is volledig ontwikkeld door Triumph in nauwe samenwerking met racekampioenen als Ricky Carmichael en Iván Cervantes, en is een volledig nieuw ontwerp. De prestatiegerichte race-aandrijflijn en het unieke aluminium chassis zijn ultracompact en superlicht, met alle beste componenten op de markt, die af-fabriek reeds zijn gemonteerd.

De TF 250-X heeft een agressieve stijl, is compact maar stoer en zal direct herkenbaar zijn op het circuit, met zijn minimale en lichtgewicht uitstraling en kenmerkende Triumph Racing Yellow en zwarte graphics.

Een nieuw Triumph-netwerk van gespecialiseerde motorcrossdealers zal verkoop, onderhoud, onderdelen en een nieuwe speciale kledinglijn aanbieden, en zal daarenboven worden ondersteund door een 24/7 online onderdelensysteem dat voor mobiele toepassingen is geoptimaliseerd, zodat klanten kunnen bestellen voor snelle levering, rechtstreeks vanaf het circuit.

 

 

De Chief Product Manager van Triumph Motorcycles, Steve Sargent, verduidelijkt: "De lancering van de TF 250-X is het hoogtepunt van een aanzienlijke inspanning en investering van Triumph om niet alleen een totaal nieuwe motorfiets naar de motorcrosswereld te brengen, maar ook om topprestaties te leveren. Om dit te realiseren, richten we ons op het leveren van het meest complete pakket voor elk niveau, van amateur tot kampioen.

"Deze motorfiets is 100% Triumph, bedacht, ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door onze vooraanstaande chassis- en motorteams, met deskundige ondersteuning van onze racekampioenen. We zijn begonnen met een blanco vel papier en zijn gestart met een volledig nieuw basisontwerp, inclusief een nieuwe motor, een nieuw chassis en nieuwe elektronica."

VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X

Van de eerste bocht vol adrenaline tot de eindstreep is de volledig nieuwe Triumph TF 250-X de ultieme 250cc-motor van je dromen.

Prijzen Vanaf € 11.395,00

Triumph TF 250-x static image
Bekijk Artikeltags