Skip to main content

CHROME COLLECTION

Triumph Chrome Collection
Motoren Triumph Motorcycles 5th sep 2022

 

Tien iconische motorfietsen, elk met een prachtig en uniek nieuw chromen design, slechts één jaar verkrijgbaar.

 

 

Tien iconische motoren, elk met een prachtig en uniek nieuw chromen design.

Geïnspireerd door de klassieke custom look, prachtig uitgevoerd door Triumphs design- en productieteams van wereldklasse. 

Deze prachtige collectie van tien iconische Triumph-motorfietsen van de Chrome Edition is een eerbetoon aan handgemaakte stijl en traditie. 

De opwindende Modern Classic en Rocket 3 Chrome Edition, die bekend staan om de uitzonderlijke afwerking en details, versterken de positie van Triumph als de echte leider op het gebied van authentiek karakter en stijl.

 

Elke Chrome Edition-motorfiets, die slechts één jaar verkrijgbaar is, laat perfect het vakmanschap en de bekwaamheid zien van de toegewijde teams die de vaardigheid van het chromen details gedurende vele jaren hebben geperfectioneerd.

Prachtig en gevoelig opgenomen in elk van deze tien iconische motorfietsen, kunnen Chrome Edition-rijders genieten van de opwindende prestaties, neutraal rijgedrag en moderne mogelijkheden van de nieuwste generatie motorfietsen, versterkt door een werkelijk exclusieve, op maat gemaakte look.

 

 

 

NIEUWE BONNEVILLE BOBBER CHROME EDITION

Het met de hand gemaakte chromen en Jet Black-kleurschema brengt een verbluffende nieuwe en unieke tweekleurige kijk op de pure en brutale schoonheid van de iconische Bobber.

Prijzen Vanaf € 19.495,00

Triumph Bonneville Bobber Chrome Edition