Skip to main content

TRIUMPHS NIEUWE 250CC CROSSMOTOR DEBUTEERT IN HET LOS ANGELES COLISEUM

Triumph Motorcycles Coliseum
Racing Triumph Motorcycles 23rd sep 2023

Triumphs nieuwe 250cc crossmotor werd voor het eerst aan het grote publiek getoond tijdens de finale van het wereldkampioenschap SuperMotocross op zaterdag 23 september, in het Los Angeles Memorial Coliseum in Californië. 

De toeschouwers waren er getuige van hoe twee nieuwe Triumph crossmotoren de arena kwamen binnengereden, onder een ware explosie van vuurwerk en fanfare. 

Aan het stuur van de langverwachte nieuwe productiemotor zat Jeff 'Six Time' Stanton, die zijn laatste kampioenschapstitel won in het Coliseum, en momenteel manager is van Triumphs Adventure Experience in de VS. Hij kreeg het gezelschap van de absolute GOAT, Ricky Carmichael, wiens motor was uitgedost met gepersonaliseerde graphics en een resem custom onderdelen.  

De datum voor de volledige onthulling van de nieuwe motorfiets werd daarenboven geprojecteerd op de gigantische schermen in het stadion: die zal plaatsvinden op 28 november 2023.  

De nieuwe motor in actie te zien in het Coliseum? Dat kan hier! 

Tegen zijn collega-commentatoren zei Ricky Carmichael na zijn rit: “Ik ben zo blij dat we de fans eindelijk kunnen tonen waaraan we de voorbije 4 jaar gewerkt hebben. De motor voelt fantastisch aan, hij ziet er goed uit en hij is echt snel. Ik ben heel blij met wat we bereikt hebben en ik kijk ernaar uit om de volledige details te onthullen op 28 november.”

Jeff Stanton voegde daaraan toe: “Het Coliseum is een speciale plek voor mij en het is een hele eer om hier nu terug te zijn op een Triumph. De kleurstelling lijkt in niets op wat we gewend zijn in de paddock en geeft de motorfiets een scherpe en opvallende nieuwe look. Ik ben er zeker van dat de fans dat wel kunnen smaken."

Step

BLIJF GEÏNFORMEERD

Be among the first to receive the latest information.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

Triumph Motorcycles Coliseum)