Skip to main content

TIGER SPORT 660: UW Q&A's

Triumph Tiger Sport 660
Motoren Triumph Motorcycles 12th mrt 2022

 

Vragen van echte rijders, direct door Triumph beantwoord - alles wat u wil weten over de nieuwe Tiger Sport 660. Het is de nieuwe eerste keuze, met drievoudig aangedreven prestaties, ongelooflijke veelzijdigheid en de laagste eigendomskosten in deze categorie.
HEEFT DE TIGER SPORT 660 DE KLASSIEKE TRIUMPH 3-CILINDERMOTOR?

Ja, dit maakt hem uniek en geeft hem een echt voordeel ten opzichte van tweecilindermotorfietsen. Bovendien heeft deze motorfiets het hoogste piekvermogen in zijn klasse en een krachtig vermogen over het hele toerenbereik.  


IS DEZE MOTORFIETS GESCHIKT VOOR KLEINERE RIJDERS?

De motorfiets heeft een zeer toegankelijke zadelhoogte van 835 mm in combinatie met een zeer slanke taille voor een uitstekende stand-over.


IS HET ZADEL IN HOOGTE VERSTELBAAR?

Er is een optioneel zadel verkrijgbaar dat de zithoogte met 25 mm verlaagt naar 810 mm.


WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE VERSCHILLEN EN OVEREENKOMSTEN TUSSEN DE TIGER SPORT 660 EN DE TRIDENT 660?

De motorfietsen delen hetzelfde drievoudige motorplatform en toonaangevende rijmodi en technologie, maar de chassisopstelling en ergonomie van de Tiger Sport 660 zijn ontworpen voor meer comfort voor twee personen en voor langere afstanden. Dat omvat een meer ontspannen en rechte zitpositie, een vering met langere veerweg, een met één hand verstelbaar windscherm, een langer zadel voor meer comfort achterop en volledig geïntegreerde bagage- en topkofferopties.


IS HIJ GESCHIKT VOOR NIEUWE MOTORRIJDERS EN VOOR HET A2-RIJBEWIJS?

Absoluut, de nieuwe Tiger Sport 660 voldoet volledig aan de A2-norm wanneer deze wordt uitgerust met een rijbewijsset die als accessoire kan worden gemonteerd. Uw dealer kan de motor weer terugzetten naar het volledige vermogen zodra u geslaagd bent voor uw volledige rijbewijs. 


WAT IS DE INHOUD VAN DE BRANDSTOFTANK EN HOE VER KOM JE MET EEN VOLLE TANK?

De motorfiets heeft een 17 liter brandstoftank, wat een geweldig rijbereik geeft van meer dan 380 km op een volle tank, gebaseerd op gemiddelde brandstofverbruikcijfers. 


IS DE MOTOR GESCHIKT VOOR LICHT OFF ROAD RIJDEN?

Als Tiger Sport is de nieuwe 660 100% gericht op de weg, met een set-up die is ontworpen voor allround gebruik, van woon-werkverkeer tot toertochten. 


IS DEZE MOTORFIETS COMFORTABEL VOOR PASSAGIER?

Ja, de motor is speciaal ontwikkeld voor comfort met z'n tweeën, inclusief een langer achterframe om plaats te bieden aan een groter duozadel.


WAT IS DE CAPACITEIT VAN DE TOPKOFFER EN KOFFERS?

De koffers hebben een gezamenlijke inhoud van 57 liter en in elke koffer past een integraalhelm. De topkoffer heeft een inhoud van 47 liter en is zo ontworpen dat er twee integraalhelmen in passen. 

 

TIGER SPORT 660

De eerste keuze, met triple prestaties, ongelofelijk comfort, mogelijkheden en veelzijdigheid en de laagste eigendomskost in z'n categorie. 

Prijzen Vanaf € 10.895,00

MY25 Tiger Sport 660 in Baja Orange and Phantom Black CGI