Skip to main content

DE KUNST VAN DE GOUDEN LIJN

Triumph Hand Painted Gold Line
Inspiratie Triumph Motorcycles 21st dec 2021

 

Een vaardigheid die vraagt om ongelooflijk veel geduld, jarenlange ervaring en een uitzonderlijk vaste hand: de kunst van de gouden lijn. 

Sierlijnen schilderen, of gouden lijnen in het geval van onze nieuwe Bonneville Gold Line Editions, is een kunst die maar heel weinig mensen beheersen. Hier bij Triumph brengen enkele kunstenaars deze perfecte details aan op onze meest iconische reeks motorfietsen. 

 

 

Bonneville T100 Gold Line Edition)
Veel van onze motorfietsen met pinstripes op de tank beginnen met een kleurenschema van twee kleuren, waarbij het raakpunt tussen de twee kleuren wordt afgevlakt. De gouden lijn wordt vervolgens zorgvuldig met de hand aangebracht, doorgaans in één doorlopende streek, met behulp van een zwaardsleper-penseel met zachte haren. Nadat de dunne lijnen zijn aangebracht, worden ze met een blanke laklaag tegen weersinvloeden beschermd.

De lak die voor de gouden lijnen wordt gebruikt, heeft een speciale samenstelling van pigmentpoeder met celluloselak om precies de juiste consistentie te bereiken die nodig is voor zulk verfijnd penseelwerk. 

Iedere handgeschilderde Triumph wordt voorzien van de initialen van de kunstenaar, een persoonlijk tintje dat iedere handgeschilderde Triumph speciaal maakt.


 

 

 

Als je een Triumph met handgeschilderde details hebt, kun je onder de voorkant van het zadel bij de tank kijken of onder de tank zelf om te zien welke kunstenaar de details op jouw motorfiets heeft geschilderd. Deel dit met ons op Instagram met de tag #ForTheRide of @OfficialTriumph.

  

NIEUWE BONNEVILLE GOLD LINE EDITIONS 

Acht unieke custom-geïnspireerde ontwerpen, slechts één jaar verkrijgbaar.
BEKIJK HET ASSORTIMENT
Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

Bekijk Artikeltags