Skip to main content

DE ULTIEME STREETFIGHTER

Triumph Street Triple R
Inspiratie Anton Welcome 14th jun 2021

De ultieme streetfighter wordt de ware reisgenoot, met zijn perfecte balans voor het rijden in het stadslandschap.

Er komt een tijd dat we een goede reden nodig hebben om onszelf los te rukken van de vele zaken die onze agenda vullen (en soms laten overstromen). In mijn leven is motorrijden altijd een factor geweest die niet alleen momenten van vrijheid bood, maar ook een gelegenheid om gewoon te genieten van het rijden.

 

 

 

 
Triumph male motorcycle rider dressed in Triumph protective motorcycle clothing

Het heeft allemaal te maken met de adrenalineverhogende euforie.

Triumph Street Triple R and Aston Martin

 

 

 

Als nieuwe rijders nemen we de tijd, maken we ons vertrouwd met het motorrijden, en verzamelen we ervaringen en kilometers met een motorblok met een bescheiden vermogen. Ik maakte mijn entree in het leven op twee wielen in 2012 toen ik voor woon-werkverkeer niet langer de metro nam omdat ik de files van de Olympische Spelen wilde vermijden. Ik kon niet weten dat ik verliefd zou worden op het motorrijden en het streven naar vrijheid op twee wielen. Toen eindelijk de tijd kwam voor de volgende stap, was er niets wat me zo aantrok als een Triumph-motor. Het is de bewondering, het geduld en de jarenlange waardering van de schoonheid van Britse techniek en grote aandacht voor details. Eerder dit jaar kon ik eindelijk de hand leggen op de Street Triple R, een motor die met zijn stoere, maar elegante vorm gewoon pure kracht uitstraalt.

Wat kan ik zeggen over de Street Triple R dat nog niet is gezegd over jetpacks, bungeejumpen en wakeboarding? Er is een reden waarom hij de ultieme streetfighter wordt genoemd, en dat heeft alles te maken met de adrenalineverhogende euforie die je iedere keer ervaart wanneer je aan de gashendel draait.

 

 
Triumph Street Triple R

 

  

DE ULTIEME STREETFIGHTER?

Ik sta nooit stil, vooral niet wanneer ik door de week in de stad ben en de flexibiliteit van de Street Triple R in het weekeinde voor eindeloos plezier zorgt. Ik geniet volop wanneer de motor door het spitsverkeer schiet, een ideale manier om de ratrace aan te pakken en je dagelijkse dosis levensvreugde te krijgen.

Spontaan komen de woorden 'licht', 'snel' en 'wendbaar' in me op wanneer ik op de motor zit. En wat betreft snelheid heb ik nog nooit een motor zo voelen optrekken als de Street Triple, zodat inhalen en manoeuvreren in de stad kinderspel is. Wendbaarheid is van het grootste belang in de drukke delen van Londen, waar je weinig tijd en ruimte hebt om door te rijden. De Street Triple R is een kilometervreter die waarmee je iedere bocht aankunt en die van iedere rit een avontuur maakt. Dit is een toegankelijke en betaalbare motor met verslavende prestaties. De Street Triple R is de ultieme stadsmotor.

Je krijgt niet iedere dag de kans om een belangrijke beslissing in je leven te nemen. Maar ik ben trots op mijn beslissing om mijzelf onder te dompelen in de wereld van Triumph en de Street Triple R.

 

 

 

 

STREET TRIPLE R

De 'absolute Streetfighter' is snel, wendbaar en nu nog betaalbaarder.  Deze Street Triple uit het middensegment biedt een verbeterde reactiesnelheid van de motor, agressieve stijl, uitstraling en houding en hoogwaardige technologie en apparatuur.

Prijzen Vanaf € 11.995,00

Street triple R
Bekijk Artikeltags
Step

BLIJF OP DE HOOGTE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.