Skip to main content

VEELGESTELDE VRAGEN

Passie is niet het juiste woord. Wij zijn geobsedeerd door motorrijden en doen niets liever dan erover praten. Vooral wanneer het over Triumphs gaat. En onze klanten willen altijd meer weten, daarom hier de negen meest gestelde vragen:


Wanneer is Triumph opgericht?

Triumph werd eigenlijk opgericht als een fietsenfabriek en wel door Siegfried Bettmann in Coventry in 1887. De eerste 'echte' motorfiets werd in 1902 geproduceerd. De rest is geschiedenis.

Wie is tegenwoordig de eigenaar van Triumph?

Het bedrijf Triumph Motorcycles Limited, is voor 100% een particulier bedrijf. Onze moedermaatschappij heet Bloor Holdings Limited, en is het eigendom van John Bloor. De ziel van Triumph echter, is van u, de motorrijder.

Waar bevinden de Triumph-fabrieken zich?

Triumph heeft wereldwijd zes fabrieken van wereldklasse, die alle voor 100% het eigendom zijn van ons bedrijf. Twee van deze fabrieken bevinden zich in Hinckley in het VK, op slechts een steenworp van de racebaan van Mallory Park - en raad eens wat wij daar zo nu en dan doen? Verder zijn er drie fabrieken in Chonburi, Thailand en een in Manaus, Brazilië.


Triumph Motorbike questions

Is het mogelijk om de Triumph fabriek te bezoeken?


On 1 st November 2017 we opened the Triumph Factory Visitor Experience; a unique exhibition that brings together a priceless collection of motorcycle memorabilia as well as showcasing legendary iconic motorcycles from Triumph’s long and impressive history. It’s free to visit, but be sure to pre-book an optional guided Factory Tour, which is an unmissable chance to venture beyond the factory security doors and enjoy unparalleled behind-the- scenes access to the home of Triumph.


Triumph Motorbike questions

Hoe lang duurt het om een nieuwe Triumph-motorfiets te ontwikkelen?


Dit kan van model tot model verschillen, maar gebruikelijk kost het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe Triumph tussen 3 - 5 jaar van het eerste concept tot aan de levering.Exporteert Triumph zijn producten?

Wij hebben ongeveer 750 dealers in 35 landen. Ongeveer 80% van onze producten wordt buiten het VK verkocht. De hele wereld houdt van Triumph.

Zijn er nieuwe modellen waarop wij ons kunnen verheugen?

Hoe graag wij ook al onze plannen met u zouden delen, wij kunnen u niets vertellen over precieze modellen. Maar blijf ons volgen, want wij hebben grote plannen om ons programma uit te breiden in de komende jaren. Rijders gaan dus spannende tijden tegemoet.

Ik zou graag voor Triumph gaan werken. Waar kan ik meer informatie krijgen?

Op onze website worden de actuele vacatures geplaatst, raadpleeg regelmatig onze site of voor een open sollicitatie, neem contact op via ons contactformulier.

Houdt Triumph evenementen waaraan ik zou kunnen deelnemen?

U kunt ons vinden op vrijwel alle belangrijke beurzen en onze dealers zijn wereldwijd betrokken bij allerlei plaatselijke evenementen. Raadpleeg de Evenementenpagina op deze site, of neem contact op met uw dealer.