Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 GT explorer)

Tiger 1200

VERBETERD RIJCOMFORT

 

 

Rijd langer door, ongeacht de omstandigheden. De Tiger 1200-reeks is standaard al zeer goed uitgerust voor buitengewoon rijcomfort, maar een persoonlijk tintje kan een nieuw niveau van luxe voor de lange afstand bieden, terwijl stoere, specifieke offroad onderdelen het verschil kunnen maken wanneer het terrein een uitdaging wordt.

Een reeks zadels met verbeterd comfort, een kleinere stand-over voor kleinere rijders en zelfs verwarming (standaard op Explorer-modellen) kunnen helpen bij langdurig in het zadel zitten en maken vermoeide manoeuvres minder stressvol. 

Een verstelbare deflector is ook verkrijgbaar met een gecoate afwerking. Deze handige optie is op de bovenkant van het windscherm te bevestigen en kan langere rijders helpen tegen windruis en turbulentie.

 

2022 Triumph Tiger 1200 GT explorer)

 

 

De Tiger 1200 kan echt zwaar offroad. Als hulp bij de staande zithouding is een set 6061 aluminium voetsteunen leverbaar. De brede voetsteun verlicht de druk op de voetboog en bevordert de grip op de zool en de positionering van de voet. Satijn geanodiseerd in grijs met machinaal bewerkte details en Triumph-branding voor zowel extra stijl als praktisch nut.

 

2022 Triumph Tiger 1200 rally pro footrest)

 

 

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...