Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally explorer)

Tiger 1200

RIJHULPTECHNOLOGIE

 

 

Welke Tiger 1200 u ook kiest, de nieuwste, op de rijder gerichte technologie behoort tot de standaarduitrusting, naast de gebruikelijke technische checklist. Maar u kunt uw avontuur nog een stapje verder brengen, met een aantal producten die uw rit verbeteren en die exclusief voor uw Triumph zijn ontworpen.

Voor ritten in de donkerste diepten van de wereld verlicht de hulpverlichtingsset de meest schaduwrijke bossen en voegt hij een vleugje ruige offroad-stijl toe. Compact en licht, met een lange, brede lichtbundel en gemakkelijk te monteren, zelfs zonder de valbeugelsets.

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 Rally explorer)

 

 

De verfijnde en sterke driecilindermotor van de Tiger 1200 is nog soepeler met de optie Shift Assist. Op- en afschakelen zonder koppeling zorgt voor naadloze acceleratie en ook het afremmen voor de bocht verloopt comfortabeler voor de passagier.

Het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) van Triumph wordt al geruime tijd geprezen door eigenaars van elk type Triumph. Met de extra veiligheid en het gemak van één controle minder vóór de rit, wordt u nooit meer verrast door een traag leeglopende band in de eerstvolgende bocht of door het geklungel van een bandenspanningscontrole bij vrieskou met bevroren vingers.

Ervaringen delen is een essentieel onderdeel van elk avontuur. Triumph heeft met Sena samengewerkt om een systeem te produceren met speciale software die is ontwikkeld om volledige, naadloze compatibiliteit en connectiviteit met een aantal Triumph-modellen te garanderen. Communicatie-opties van rijder naar rijder (bereik tot 2 kilometer) of van rijder naar passagier zorgen voor kristalheldere communicatie.

 

2022 Triumph Tiger 1200 TFT screen)

 

 

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...

 

 

Step

Tiger 1200

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.