Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally explorer)

Tiger 1200

RIJHULPTECHNOLOGIE

 

 

Welke Tiger 1200 u ook kiest, de nieuwste, op de rijder gerichte technologie behoort tot de standaarduitrusting, naast de gebruikelijke technische checklist. Maar u kunt uw avontuur nog een stapje verder brengen, met een aantal producten die uw rit verbeteren en die exclusief voor uw Triumph zijn ontworpen.

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 Rally explorer)

 

 

Het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) van Triumph wordt al geruime tijd geprezen door eigenaars van elk type Triumph. Met de extra veiligheid en het gemak van één controle minder vóór de rit, wordt u nooit meer verrast door een traag leeglopende band in de eerstvolgende bocht of door het geklungel van een bandenspanningscontrole bij vrieskou met bevroren vingers.

Ervaringen delen is een essentieel onderdeel van elk avontuur. Triumph heeft met Sena samengewerkt om een systeem te produceren met speciale software die is ontwikkeld om volledige, naadloze compatibiliteit en connectiviteit met een aantal Triumph-modellen te garanderen. Communicatie-opties van rijder naar rijder (bereik tot 2 kilometer) of van rijder naar passagier zorgen voor kristalheldere communicatie.

 

2022 Triumph Tiger 1200 TFT screen)

 

 

TIGER 1200

Triumph Tiger 1200: de ongeëvenaarde adventure-motorfiets op alle wegen, geperfectioneerd door u...