Skip to main content
Triumph 2021 Scrambler 1200)

SCRAMBLER 1200 ACCESSORIES

make it yours

 

Ontworpen en gemaakt volgens dezelfde strenge normen als onze moderne klassiekers, zijn er meer dan 70 originele Triumph-accessoires waarmee u alles uit uw Scrambler kunt halen.

Van bagage tot meer stijl, veiligheid en alle benodigdheden voor uw avonturen, inclusief de nieuwste geïntegreerde communicatietechnologie, er is iets voor elke Scrambler-rijder. 

HIER ZIJN ENKELE VAN ONZE FAVORIETEN

 

VOOR DE ZWAARSTE TOCHTEN

Als je de offroadcapaciteiten van de Scrambler ten volle wilt benutten en de zwaarste tochten wilt trotseren, dan zijn er enkele fantastische accessoires verkrijgbaar om u en uw motorfiets te beschermen.

Handkappen (OE-uitvoering op de XE) bieden bescherming tegen overhangende takken en bladeren op krappe en technische paden en houden de wind weg bij uw handen bij hogere rijsnelheden. Een eenvoudige toevoeging die handen en bedieningselementen beschermt en tegelijkertijd een echte offroad stijl toevoegt. 

Het hoge voorspatbord is nog zo'n geweldige aanpassing die direct voor een offroad uitstraling zorgt. Gemaakt van 2 mm dik aluminium met een geborstelde en geanodiseerde finish voor extra duurzaamheid.

Roestvaststalen valbeugels beschermen de dynamo en de koppelingsdeksels, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken op ruw en rotsachtig terrein, en beschermen tevens tegen rommel op de weg bij lage snelheid. Met hun elektrolytisch gepolijste afwerking en rubberen koppeling met Triumph-logo zien ze er ook nog eens geweldig uit.

Tankrubbers zijn veel meer dan alleen een stijlelement dat het erfgoed van de Scrambler uit de jaren 50 weerspiegelt. De tankrubbers bieden een uitstekende bescherming van de brandstoftank tegen steenslag op modderige offroad ritten en ze geven de rijder een verbeterde voelbare verbinding met de motorfiets voor nog meer controle dus tankrubbers zijn een uitstekende accessoire die twee doelen dient.

 • Handkappen
 • Hoog gemonteerd voorspatbord
 • Roestvrijstalen valbeugels
 • Tankrubbers
   

 

 

 

KILOMETERLANG COMFORT

Grote avonturen betekent vaak veel kilometers maken - en veel uren afleggen op grote wegen en autosnelwegen. Deze accessoires geven de Scrambler nog meer touringcapaciteiten.

Het doorzichtige touringscherm vermindert de invloed van de wind, verlaagt het aantal decibels en ontlast uw nek en schouders, waardoor het de perfecte accessoire is voor lange snelwegritten.

Warme handen zijn absoluut essentieel voor rijplezier in alle seizoenen. De slanke verwarmde handgrepen hebben een mooi design en zijn voorzien van geïntegreerde dubbele temperatuurregeling in de linkerhandgreep met weergave van de gekozen greepinstelling op het TFT-instrumentenpaneel. 

Met gesmede en gefabriceerde handgrepen is het rek een veilige houvast voor uw passagier en een zeer handige accessoire bij het meenemen van bagage. Met meerdere bevestigingspunten is het perfect voor het vervoeren van extra bagage en met zijn subtiele styling houdt hij de lijnen van de Scrambler strak en onaangetast. 

Een langere veerweg betekent steevast dat adventure-motorfietsen iets hoger zijn dan hun meer op het asfalt gerichte tegenhangers. Voor wie de voorkeur geeft aan een lagere zadelhoogte, is het originele lage zadel van Triumph verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin, waarmee de zadelhoogte met 25 mm wordt verlaagd.

 • Transparant toerscherm
 • Verwarmde handgrepen
 • Rek met handgreep
 • Laag zadel
   
 

 

TECHNOLOGIE

De Scrambler zit al boordevol subtiel geïntegreerde technologie, maar in het assortiment originele Triumph-accessoires zijn er nog meer opties beschikbaar om het volledige potentieel te benutten. Allemaal ontworpen om in perfecte harmonie te werken met uw Scrambler.

De My Triumph-connectiviteitsmodule brengt Bluetooth-connectiviteit naar de Scrambler. Turn-by-navigatie, telefoongesprekken, meldingen en muziek worden allemaal bediend via de linker schakelaarbehuizing, waarmee het nieuwste van het nieuwste op het gebied van moderne motorfietscommunicatie keurig wordt toegevoegd aan deze tijdloze moderne klassieker. GoPro-connectiviteit voegt nog een element toe, en is een wereldprimeur voor een motorfietsfabrikant. 

Het controleren van de juiste bandenspanning is een belangrijke veiligheidscontrole, maar niet altijd handig uit te voeren. Triumphs bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) meet de bandenspanning voor en achter en geeft de resultaten weer op het TFT-display van de Scrambler. Dit slimme systeem waarschuwt u ook automatisch als de bandenspanning tijdens uw rit onder het optimale niveau zakt.

 • My Triumph-connectiviteitsmodule
 • Bandenspanningsbewakingssysteem (TPMS)
   

 

 

De Scrambler 1200: toonaangevende capaciteiten zijn slechts het uitgangspunt

 

Triumph Scrambler 1200: de definitieve moderne klassieke adventure-motorfiets.

Triumph 2021 Scrambler 1200 XC