Skip to main content

ACCESSOIRES

personaliseer

2021 Triumph Speed Twin

BESCHERMING

Motorvalbeugels

De stalen valbeugels, die zowel voor een klassieke stijl als voor bescherming zorgen, zijn verkrijgbaar in een hoogglanzende verchroomde afwerking of met een grafietgrijze of zwarte poedercoating. Welke hoogwaardige afwerking u ook kiest, u kunt rekenen op een robuuste afdekking van de koppeling en de dynamo. 

Beschermingsset voor motor

De beschermingsset voor de motor is een subtiele manier om uw carterdeksels te beschermen voor het geval de motorfiets valt. Deze extra deksels zijn gemaakt van glasnylon voor slijtvastheid en hoge slagvastheid, en zijn eenvoudig te monteren in minder dan 20 minuten, zonder dat de motorolie hoeft af te worden afgetapt. 

Tankrubbers

Het beschermen van de mooi gevormde, kenmerkende brandstoftank tegen schurende knieën, vooral in de vieze wintermaanden, is heel eenvoudig. Zelfklevende tankrubbers dragen bij aan de klassieke stijl van de Speed Twin, beschermen de tank en zorgen voor meer rijcomfort. 

 

VORMGEVING

Stuuruiteindespiegelset

De ronde stuuruiteindespiegelset is een directe vervanging voor de standaardspiegels. De montage neemt minder dan een half uur in beslag en het resultaat is een opvallende, meer technische look met een duurzame, hoogwaardige, blank geanodiseerde afwerking. 

 

Triumph 2021 Speed Twin

Doorgestikt zadel

Het doorgestikte zadel, een echte knipoog naar de custom historie van de moderne klassiekerreeks, is een grote favoriet onder Triumph-liefhebbers. Deze prachtig vervaardigde zadels, die verkrijgbaar zijn in zwart of bruin, zijn voorzien van gedetailleerd stiksel, bieden meer comfort en worden geleverd met een grijpriem voor de passagier. 

 

Triumph 2021 Speed Twin

Machinaal bewerkte koplamprand

Soms hebben kleine details een grote impact. De machinaal bewerkte koplampbehuizing, met zwart geanodiseerd machinaal bewerkte groefdetails, is zo'n accessoire. Ingetogen en stijlvol.

 
Triumph 2021 Speed Twin

Aluminium carterplaatset blank

De carterplaat van geborsteld aluminium, die de grens tussen stijl en praktisch nut overschrijdt, geeft de Speed Twin een karakteristiek racegevoel. Het beschermt ook uitstekend tegen steenslag en is blank geanodiseerd voor duurzaamheid. Ook verkrijgbaar in zwart. 

 
Triumph 2021 Speed Twin

ELEKTRISCH

Multifunctionele lampenset

De multifunctionele lampenset geeft de slanke achterkant van de Speed Twin een nog minimalistischer aanzicht. De verlichtingsunits vervangen de standaardrichtingaanwijzers en bevatten de achter-, rem- en knipperlichten. Er is een eenvoudig te plaatsen montageset nodig die een sierkap uit gietaluminium in een geborsteld zilveren afwerking met Triumph-logo bevat ter vervanging van het standaardachterlicht.

Ledrichtingaanwijzerset

De kogelvormige ledrichtingaanwijzers voor en achter zijn voorzien van een gedraaide aluminium sierring, zwarte glossy behuizing en heldere glazen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen als set worden gemonteerd of worden gecombineerd met de multifunctionele lampenset. 

Bandenspanningsbewakingssysteem (TPMS)

De moderne mogelijkheden van de Speed Twin strekken zich uit over fantastische accessoire-technologie. Het bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) kan door een Triumph-dealer in slechts één uur worden gemonteerd. De druk wordt op de instrumenten weergegeven en er wordt automatisch een waarschuwing gegeven als het niveau onder het optimale niveau daalt. Een geweldige toevoeging voor zowel het gemak als de veiligheid voor de rijder.

 

 

Triumph Speed Twin: het prestatie icoon, geëvolueerd.