Skip to main content
Triumph 2021 Street Twin)

BONNEVILLE STREET TWIN

REDENEN OM TE RIJDEN

 

 

Modern, leuk en toegankelijk, dit zijn de belangrijkste redenen waarom de Street Twin de meest succesvolle custom classic-motorfiets van Triumph is

Aangedreven door ons 900cc Bonneville-blok van de nieuwste generatie met een hoog koppel, geüpdatevoor 2021, met zijn unieke karakter, opvallend geluid, gestripte stijl en toegankelijke, boeiende rijervaring. De nieuwe Street Twin heeft nog meer stijl en comfort, waardoor dit de perfecte Bonneville is voor de rijder van vandaag.  Het is de meest succesvolle custom classic-motorfiets van Triumph en bij de lancering van de nieuwe, geüpdate Street Twin kijken we waarom deze iconische moderne motorfiets zo geliefd is en welke nieuwe functies voor 2021 deze motorfiets tot de beste generatie ooit maken.

 

 

Triumph 2021 Street Twin

1. ICONISCH TRIUMPH-DESIGN DNA

De Street Twin bevat hetzelfde iconische DNA als de eerste Triumph Bonneville uit 1959, die een hele generatie van de motorcultuur omvatte, inmiddels bijgewerkt en verfijnd voor de 21e eeuw met alle moderne mogelijkheden en prestaties die nodig zijn om zijn ongelooflijke karakter en stijl te evenaren. 

Met zijn kenmerkende klassieke Triumph-ontwerpkenmerken, zijn kenmerkende geluid en tijdloze stijl, zijn koppelrijke prestaties en zijn gemakkelijke handling. De nieuwe 2021 Street Twin bouwt voort op deze ongelooflijk populaire custom classic om hem comfortabeler en mooier te maken dan ooit. 

2. PRACHTIGE AFWERKING MET LUXUEUZE DETAILS

De nieuwe 2021 Street Twin tilt de ongelofelijke standaard voor designdetails en kwaliteitsafwerking naar een nog hoger niveau. De nieuwe 2021 Street Twin is voorzien van een groot aantal nieuwe designaccenten met nieuwe gegoten velgen met machinaal bewerkte spaken, nieuwe koplampbeugels van geborsteld aluminium, nieuwe gasklephuisafwerking en een nieuw duozadel, deze motor ademt gewoon een koele Britse stijl uit. 

3. SPANNENDE EN RESPONSIEVE KOPPELRIJKE PRESTATIES

De nieuwe Street Twin's 900 cc, vloeistofgekoelde twin Bonneville met hoog koppel zorgt voor een ongelofelijke rit. Hij biedt een indrukwekkend piekkoppel van 80 Nm bij een laag toerental van 3800 tpm en een piekvermogen van 65 pk bij 7500 tpm, wat een soepel e vermogens- en koppel afgifte oplevert, precies daar waar u het het meest nodig hebt, onderin en in het middenbereik. 

De Street Twin is geüpdatet voor Euro 5 met een schonere en lagere uitstoot, de responsieve elektronische gasklepregeling en de bekrachtigde koppeling in combinatie met de toegankelijke lage zithoogte en de hoogwaardige apparatuur en technologie zorgen elke  keer weer voor een inspirerende, opwindende en responsieve rit.

Triumph 2021 Street Twin

 

 

4. NOG COMFORTABELER EN ZELFVERZEKERDER RIJDEN

De nieuwe Street Twin bouwt voort op zijn bekende vertrouwenwekkende, gemakkelijk te rijden opstelling met een nieuw zadel dat een 10 mm dikkere schuimconstructie heeft voor een verbeterde ergonomie tussen zadel, voet en stuur voor nog meer comfort op zowel korte als lange afstanden. 

Met een lage 765 mm zithoogte, lage opstap,slanke breedte, en hoog gespecificeerde vering, geleverd door de 41 mm cartridgevoorvork met traditionele stijlvolle voorvorkrubbers en dubbele achterwielophanging, is de nieuwe Street Twin ontworpen om er net zo goed uit te zien als hij rijdt.

 

5. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE VOOR MEER VEILIGHEID EN CONTROLE

De Street Twin heeft meer dan u denkt, zoals een heleboel geavanceerde technologie die prachtig geïntegreerd is om de rijdbaarheid, veiligheid en controle van de motorfiets te verbeteren. Dit geldt ook voor de rijmodi Road en Rain, die de elektronische gasklepregeling en de instellingen van de traction control met één druk op de knop aanpassen. Elektronische gasklepregeling biedt een meer intuïtieve controle, terwijl vloeistofkoeling de uitstoot vermindert en zorgt voor een grotere brandstofefficiency. De mogelijkheden van de Street Twin worden nog verder uitgebreid met schakelbare traction control, ABS, een koppelingsbekrachtiging en een in de sleutel verborgen startonderbreker en het USB-laadpunt onder het zadel. Als accessoire kunt u kiezen voor verwarmde handgrepen en een bandenspanningsbewakingssysteem (TPMS) voor nog meer comfort en gemoedsrust. Met een hoog onderhoudsinterval van 16.000 km biedt de Street Twin u een grote gemoedsrust en lage eigendomskosten.

6. ICONISCH TRIUMPH BRITSE TWIN-GELUID

Met een totaal uniek en kenmerkend Britse Twin-motorgeluid heeft de Street Twin een onmiskenbaar rijk en warm geluid om verliefd op te worden. Met een innovatief ontwerp dat de katalysator onder de motorfiets verbergt voor een zuiver, slank en vloeiend uitlaatprofiel, de dubbele opwaarts gebogen geluiddempers van geborsteld RVS voegen de finishing touch toe aan een verbluffend ontwerp en een ijzingwekkend geluid.

 

 

 
Triumph 2021 Street Twin

 

 

7. ONTWORPEN OM TE WORDEN GEPERSONALISEERD MET BIJNA ONBEPERKTE OPTIES

Er is nog nooit een motorfiets geweest die zo te customizen  is als de nieuwe Street Twin. Met meer dan 120 originele Triumph-accessoires om uw eigen persoonlijke tintje en nog meer prestaties en stijl toe te voegen  De opties bevatten een breed scala aan bagage, beveiliging en bodywirk, inclusief een aluminium carterbeschermplaat, kentekenplaathouderen passagiersbeugel.

Elke accessoire is ontworpen en getest volgens dezelfde hoge normen als de motorfiets zelf, zodat u weet dat u uitstekende kwaliteit krijgt, bij elke stap van het proces. We bieden zelfs een garantie van twee jaar met een onbeperkt aantal kilometers, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de rit. 

8. A2 RIJBEWIJS KIT VOOR MEER TOEGANKELIJKHEID

Door uw dealer te vragen de optionele KIT voor een A2rijbewijs te monteren, inclusief een nieuwe APS-draaigreep en nieuwe motorafstelling, kunt u al een icoon bezitten nog voordat u uw volledige motorrijbewijs heeft gehaald, en als u eenmaal bent geslaagd, kan het volledige vermogen net zo snel en eenvoudig weer worden hersteld. 

De Street Twin is ontworpen met een lage zadelhoogte en opstap, plus ergonomie en technologie, vering, remmen en banden die allemaal zijn afgestemd op een toegankelijke, vertrouwenwekkende rit, en is de perfecte keuze voor nieuwe rijders als hun eerste echte motorfiets. 

 

 

 

STREET TWIN

De stijlvolle en toegankelijke Street Twin is Triumph's bestverkopende modern classicmotorfiets en deze nieuwe generatie zet de standaard op een nog hoger niveau.  Ervaar zelf de mogelijkheden, prestaties en eenvoudige bediening die deze uitzonderlijke motorfiets kan bieden.

Prijzen Vanaf € 11.000,00

Triumph 2021 Street Twin
Step

VOOR DE HEDENDAAGSE ORIGINELEN

NIEUWE STREET TWIN

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.