Skip to main content

SCRAMBLER 400 X ACCESSOIRES

PERSONALISEER

Triumph Scrambler 400 X riding off road

 

 

De geweldig uitgeruste Scrambler 400 X heeft een uitgebreide lijst aan specificaties en opties. Om hem helemaal van jou te maken, zijn er meer dan 20 originele accessoires die bij aankoop kunnen worden geconfigureerd en gemonteerd. Ze zijn ontworpen door dezelfde techneuten die de Scrambler 400 X hebben ontwikkeld en komen met dezelfde twee jaar garantie ongeacht het aantal gereden kilometers, dus je kunt er zeker van zijn dat elk onderdeel perfect past.

 

 

Scrambler 400 X accessory fly screen

 

 

STIJL EN COMFORT

Verbeter je Scrambler 400 X met stijlvolle vervangende richtingaanwijzers. De satin black behuizingen en machinaal bewerkte aluminium sierringen voegen een vleugje klasse toe voor een subtiele nieuwe look. 
Een tankbeschermer biedt stijl en bescherming voor de uniek vormgegeven tank. De rijder en bijrijder genieten van extra comfort tijdens lange ritten over zwaar terrein dankzij originele comfortzadels die de motorfiets een frisse look geven en de vormgeving van de Scrambler 400 X meer eersteklas maken.

  • Led-type ‘bullet’-richtingaanwijzers
  • Tankbeschermer
  • Comfortzadel
 

 

Scrambler 400 X accessory quilted Comfort Seat
Triumph led bullet indicators

 

BAGAGE

Er is een volledig assortiment bagage speciaal voor de Scrambler 400 X ontworpen om elke denkbare reis te overleven, van dagelijks woon-werkverkeer tot de meest ambitieuze avonturen.

Dankzij een assortiment rigide en semirigide topkoffers die perfect bij de stoere stijl van de Scrambler 400 X passen en elk hun eigen bevestigingssysteem op maat hebben, is het inpakken van al je benodigdheden een fluitje van een cent. Je reist liever licht? Dan is een eenvoudig bagagerek, een nylon tanktas of een roltas misschien de perfecte optie voor jou.

  • Rigide en semirigide topkoffers
  • Bagagerek
  • Nylon tanktas
  • Nylon roltas
 

 

 Scrambler 400 X accessories off road

 

BESCHERMING

De Scrambler 400 X, die al royaal is beschermd is tegen de gevaren van off-road rijden, is dankzij een reeks originele accessoires in staat om de zwaarste avonturen aan te kunnen.

Een sterke, zwaardere aluminium carterbeschermplaat beschermt de motorfiets tegen stenen en geeft hem een look die bij elk terrein past. In combinatie met een opvallend hoog achterspatbord krijgt de Scrambler 400 X een klassieke rallylook die perfect bij zijn off-roadfunctionaliteit past.

Ook de bovenste en onderste valbeugels zijn beschikbaar. Deze bieden uitstekende bescherming tegen druppels en morsen, een essentiële toevoeging voor in de stad en op het platteland.

Er is ook een scherm met een speciale bevestigingskit beschikbaar om de wind weg te leiden en vermoeidheid van de rijder tijdens langere ritten tegen te gaan. Eenvoudig te bevestigen en vormgegeven op maat. Dit is een onmisbare aanvulling voor iedereen die lange afstanden rijdt.

  • Aluminium carterbeschermplaat
  • Bovenste en onderste valbeugels
  • Windscherm
 

 

Scrambler 400 X accessory front mud guard
Scrambler 400 X accessory fly screen

SCRAMBLER 400 X

De Scrambler 400 X is klaar voor elk wegdek.

Prijzen Vanaf € 7.695,00

Triumph Scrambler 400 X
Step

SCRAMBLER 400 X

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt zorgvuldig om met de gegevens die we van je bewaren.