Skip to main content

REDENEN OM TE RIJDEN

Triumph Scrambler 400 X

 

 

De Scrambler 400 X, een nieuwe toevoeging aan Triumph's toonaangevende Scrambler-lijn, brengt de moderne-klassiekerervaring van Triumph naar een geheel nieuwe generatie.

Met zijn tijdloze Scrambler-silhouet en kenmerkende geribbelde zadel heeft de Scrambler 400 X een onmiskenbare Triumph-stijl met een eersteklas afwerking en toonaangevende specificaties vol moderne rijtechnologie.

De door Hinckley ontworpen ééncilinder produceert het typische en responsieve vermogen van Triumph met een vermogen en koppel van topklasse en speciale Scrambler-tuning.

Een rechte zithouding met een brede stuurstang in combinatie met een speciaal Scrambler-chassis zorgt voor comfort off-road en op de weg.

De hoogwaardige veerweg van 150 mm en de radiale remklauw met dubbele zuiger zorgen voor nauwkeurig, wendbaar en intuïtief rijgedrag, waardoor zowel nieuwe als ervaren rijders de ongelofelijke capaciteiten van de Scrambler 400 X kunnen benutten.

 

 

SCRAMBLER 400 X

De Scrambler 400 X is klaar voor elk wegdek.

Prijzen Vanaf € 7.695,00

Triumph Scrambler 400 X
Step

SCRAMBLER 400 X

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph springt zorgvuldig om met de gegevens die we van je bewaren.