Skip to main content
Triumph Stealth Editions

 

 

NIEUWE STEALTH EDITIONS

DRAMATISCH SPECIAAL STIJL

Acht indrukwekkende, handgeschilderde Triumph Stealth Editions maken slechts één jaar deel uit van de Modern Classic line-up.

Triumph Stealth Editions

VAKWERK

Traditionele methoden, geëvolueerd voor een moderne stijl. De Triumph Stealth Editions representeren op prachtige wijze het karakter van deze acht motorfietsen en iedere tank is met de hand geschilderd om een uniek resultaat voor een authentieke speciale afwerking te verkrijgen.

Triumph Stealth Edition Bobber Fuel Tank

De Stealth Editions zijn het resultaat van een innovatieve nieuwe techniek die is ontwikkeld door Triumph’s lakteam van wereldklasse, en ze vormen de nieuwe norm in speciale stijl en afwerking waarmee echt iets unieks wordt gecreëerd.

SLECHTS ÉÉN JAAR VERKRIJGBAAR

Triumph Stealth Editions – een verzameling van acht nieuwe Modern Classics met dramatische en unieke handgeschilderde afwerkingen, die Triumph’s iconische ontwerp-DNA in een modern jasje steken… maar slechts één jaar verkrijgbaar zijn.

Step

NIEUWE STEALTH EDITIONS

Ontvang als één van de eersten de laatste informatie.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.

NIEUWE STEALTH EDITIONS