Skip to main content

RESERVEER EEN PROEFRIT

Klaar voor de volgende stap? Als u een proefrit wilt boeken of met een lid van ons team uw vereisten wilt bespreken, kies dan uw model en selecteer uw dealerbedrijf. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

1. Kies uw motorfiets


Classics

UW MOTORFIETS

2. Kies het Triumph dealerbedrijf van uw voorkeur.

Voer uw postcode, plaats of naam in

of

Loading icon Vind dichtsbijzijnde dealer
UW MOTORFIETS

3. VOER UW CONTACTGEGEVENS IN

Deel uw contactgegevens met ons, zodat wij contact met u kunnen opnemen om een geschikte datum en tijd voor uw proefrit te plannen.

Deel uw telefoonnummer met ons, zodat wij contact met u kunnen opnemen als we nog vragen hebben.

Contact houden

We willen voorkomen dat u onze producten, diensten, promoties en aanbiedingen misloopt. Daarom willen wij af en toe contact met u opnemen om informatie erover te verstrekken. Als u het niet erg vindt dat we uw contactgegevens gebruiken om contact met u op te nemen, laat het ons dan weten door uw voorkeuren voor communicatiekanalen aan te geven.

Als u in de toekomst van gedachten verandert, kunt u uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door in de berichten die u ontvangt 'afmelden' te selecteren.

TRIUMPH MOTORCYCLES EN PRIVACY

Bij Triumph Motorcycles staat uw privacy hoog in het vaandel. We streven ernaar uw persoonsgegevens optimaal te beschermen.

Onze excuses, een overwachte fout is opgetreden. Probeer het over een paar minuten nogmaals
Loading icon Verzenden

We gebruiken de gegeven die u hierboven hebt verstrekt om contact met u op te nemen en een proefrit voor te plannen. We gebruiken ze mogelijk ook om u te vragen hoe het is gegaan. Dit betekent dat we uw gegevens met onze dealerbedrijven of medewerkers delen (lees hier ons volledige privacybeleid). Kies de relevante opties als u in de toekomst informatie over onze producten, diensten en aanbiedingen wilt ontvangen. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor deze diensten door u rechtstreeks voor e-mails van Triumph af te melden of door contact op te nemen met uw dealerbedrijf.

4. Klaar! Uw verzoek om een proefrit is ingediend

Klaar! Uw verzoek om een proefrit te maken is nu onderweg naar het Triumph dealerbedrijf van uw voorkeur.

U hebt succesvol een proefrit aangevraagd. We nemen contact met u op om de datum en tijd te bevestigen.

UW MOTORFIETS

Verder

Neem het volgende mee:

  • Een geldig rijbewijs.
  • Een helm.
  • Een volledige beschermende motoroutfit, waaronder handschoenen, laarzen, een jas en een broek.

 

We kijken uit naar uw bezoek.