Skip to main content

DE BESTE SPEED TRIPLE TOT NOG TOE

De krachtigste, wendbaarste, meest responsieve en technologisch meest geavanceerde Speed Triple ooit.

DE COMPLEET NIEUWE SPEED TRIPLE IN ACTIE

Zie hier de krachtigste en meest responsieve Speed Triples ooit: de compleet nieuwe Speed Triple S en het topmodel uit de serie, de RS.Door een ingrijpende wijziging aan de motor, een lager gewicht en de allernieuwste technologische ontwikkelingen kan de iconische driecilinder van 1050 cc nu kan langer op hogere toeren draaien en overtreft zelfs zijn toch al legendarische reputatie wat betreft wendbaarheid, messcherpe besturing en uiterste precisie.Rijden op deze nieuwe versie is ronduit verslavend. Alle kenmerken van de Speed Triple komen nu nog beter naar voren: de stoere lage bouw met focus op de weg, de superieure bestuurbaarheid, de nog fraaiere afwerking en het fenomenale driecilindergeluid.Dit is de beste Speed Triple ooit.

Speed Triple S

De nieuwe Speed Triple S heeft een ware transformatie ondergaan, met meer dan 100 veranderingen aan de motor om het vermogen te verhogen tot 150 pk en meer koppel te leveren, en een nieuwe uitlaat met een vrijere gasdoorstroming en een geweldig nieuw geluid. De nieuwe S heeft zijn karakter van “original hooligan” behouden maar is lichter, slimmer, met een TFT-kleurenscherm voor de instrumenten, nieuwe schakelaarbehuizingen, een vijfstandenjoystick, vier rijmodi en verlichte knoppen, kortom in elk opzicht beter.

SPEED TRIPLE RS

De nieuwe RS heeft de beste specificaties en technologie van alle Speed Triples tot nog toe. Denk aan een compleet nieuwe, geoptimaliseerde bochten-ABS en tractiecontrole, een inertiesensor (IMU), vijf rijmodi, premium dempers van Arrow, plaatwerk van koolstofvezel, verbeterd comfort en een vernieuwd driecilinderblok van 1050 cc met een vermogen van 150 pk, om de legendarische prestaties, precisie, wendbaarheid en stuureigenschappen naar een nieuw niveau te tillen.

KERNCIJFERS VAN DE NIEUWE SPEED TRIPLE

1050 cc-MOTOR

105 nieuwe motoronderdelen zorgen voor een enorme prestatieverbetering.

117 NM KOPPEL

Maximumkoppel 4% hoger, met een gelijkmatige curve over het hele bereik.

150 PK VERMOGEN 

10 pk meer vermogen, komt sneller op toeren en kan langer op hogere toeren draaien.

5 RIJMODI

Rain, Road, Sport, Rider (instelbaar) en Track (alleen op de RS)

HOUD MIJ OP DE HOOGTE
360 Tap and drag
Speed Triple Matt Jet Black RHS
Loading your ride Loading your ride

Speed Triple S

Prijzen Vanaf € 16.300,00

Speed Triple RS

Prijzen Vanaf € 16.990,00