Skip to main content

Speed Triple 1200 RR Accessories

PERSONALISEER

Speed Triple 1200 RR

 

Het personaliseren van uw Speed Triple 1200 RR kan niet eenvoudiger. Op de configurator kunt u door de meer dan 30 beschikbare accessoires bladeren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u vanaf de allereerste kilometer profiteert van de perfecte, rijverbeterende onderdelen. Of u nu uw eigen individuele stijl wilt uitstralen, meer mogelijkheden wilt op langere ritten of het comfort in alle weersomstandigheden wilt verbeteren, er is altijd een originele Triumph-accessoire voor uw Speed Triple 1200 RR.

 

TECHNOLOGIE

De Speed Triple 1200 RR is een van de meest geavanceerde motorfietsen op de markt — maar er is ruimte om nog meer technologie toe te voegen, allemaal op maat gemaakt voor uw Triumph.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Terwijl de gerichte, voorwaartse rijpositie uitnodigt om sportief te rijden — en misschien wel een raceverslaving opwekt — is de Speed Triple 1200 RR ook op lange afstanden comfortabel, met een uitstekende windbescherming door het kuipwerk voor de cockpit en een gerichte maar ergonomische rijpositie.

Een reeks waterbestendige bagagestukken met snelsluitingen, waaronder een op maat gemaakte tanktas en zadeltas, zorgen voor extra praktische bruikbaarheid.

Speed Triple 1200 RR

 

Frame- en vorkbeschermers zorgen er samen met een rubberen tankbeschermer voor dat uw motorfiets er onberispelijk blijft uitzien en helpen om schade te voorkomen. 

Speed Triple 1200 RR

Speed Triple 1200 RR

Zowel mooi om te zien als spannend om op te rijden, met de hoogste specificaties ooit.

Prijzen Vanaf € 23.250,00