Skip to main content
Triumph Speed Triple 1200 RS)

SPEED TRIPLE-ACCESSOIRES

PERSONALISEER

 

 

Personalisering voor verbeterde styling, comfort of veelzijdigheid is eenvoudig met de Speed Triple. Elke functie is ontworpen om de perfecte prestaties van een naked sports rit te verbeteren, of u nu op zoek bent naar extra stijl, meer comfort, technologie, veiligheid of uw eigen persoonlijke touch, wij zijn ervan overtuigd dat u de originele Triumph-accessoires zult vinden om u te helpen. 

Gebouwd door rijders, voor rijders, alle accessoires zijn volledig getest om bestand te zijn tegen de omstandigheden waarmee u te maken krijgt en worden geleverd met een garantie van twee jaar, met een onbeperkt aantal kilometers, om er zeker van te zijn dat u door kunt blijven rijden.

Of u nu voluit gaat op het circuit, de toeristische route neemt, voor de lol rijdt of het woon-werkverkeer leuker maakt, er is een uitgebreide collectie originele Triumph-accessoires verkrijgbaar die door uw Triumph-dealer kunnen worden gemonteerd. Personaliseer je Speed Triple 1200 RS.

 

Hier zijn enkele van onze favorieten:

 

Bescherming wanneer u het nodig heeft – gemoedsrust

Speciaal ontworpen voor de agressieve Speed Triple-lijnen, bescherming hoeft niet ten koste van stijl te gaan. Voeg de bescherming toe die u een vertrouwd gevoel geeft, iedere rit weer. Of het nu gaat om extra bescherming tegen een val of om duurzame bescherming tegen slijtage, de bescherming is speciaal ontworpen voor de Speed Triple. Het assortiment omvat een framebeschermingsset, vorkbeschermers en een tankbeschermer. Alle bescherming draagt het Triumph-logo, bouwt voort op de unieke styling van de Speed Triple en geeft u meer vertrouwen bij het rijden. 

 • Framebeschermers
 • Vorkbescherming
 • Tankbeschermer
   
 

 

 

Uitgebreide styling – accessoires

U kunt uw motorfiets nog meer comfort en stijl geven met dit spuitgegoten fly-screen. Ontworpen om de vermoeidheid veroorzaakt door rijwind te verminderen en klaar om soepele lijnen toe te voegen aan de Speed Triple. Kleurgecodeerd met RS sticker en zonder zichtbare bevestigingen zorgt het voor een naadloze uitstraling voor extra windbescherming. Voor nog meer bescherming tegen de wind is er ook een rookglazen fly screen visor.

Upgrade uw achteruitkijkspiegels met de gesmede en bewerkte sportieve stuureindspiegels. De lichte aluminium zwart geanodiseerde afwerking, met een CNC-contrastgesneden profiel, verbetert de lijnen van de Speed Triple. Vervang uw remreservoirs voor CNC bewerkte aluminium exemplaren met getint integraal kijkglas en lasergeëtste details om de vormgeving verder te verbeteren.

Met ontwerpprecisie vullen deze onderdelen het agressieve ontwerp en de pakkende houding aan, waardoor de algehele uitstraling wordt versterkt met behoud van de pure Speed Triple-look. De laser geëtste logo's zijn de finishing touch om trots op te zijn. 

Stylingaccessoires, puur en klaar voor gebruik.

 • Kleurgecodeerd fly-screen
 • Rookglazen Fly Screen Visor
 • Bewerkte aluminium stuureindspiegels
 • Remreservoir voor en achter
   

Extra accenten 

Met volledige ledverlichting, laat u duidelijk zien waar u bent en waar u naartoe gaat door de lopende led-richtingaanwijzers. De 7 krachtige leds in hun aluminium behuizing met glanzend zwarte afwerking en gevormd Triumph-logo geven net dat beetje extra stijl en veiligheid. 

Voeg extra accenten toe met de machinaal bewerkte aluminium Triumph sierdoppen, met een geanodiseerd zwart contrastdetail en lasergesneden Triumph-details.

Maak onderdeel uit van de revolutie met nog meer stijl, bescherming, comfort en veiligheid die uw eigen rijbehoeften weerspiegelen. Alle accessoires zijn beschikbaar om door uw plaatselijke Triumph-dealer te worden geïnstalleerd. 

 

 

Lichtste, snelste en slimste is nog maar het begin van de Speed Triple 1200 RS - de ultieme prestatiegerichte naked sports ride.

  

 

Volledig nieuw in elke dimensie. Een revolutie gebouwd voor de ultieme performance naked sports ride. Neem contact op met uw lokale dealer en boek uw testrit vandaag nog.

Step

SPEED TRIPLE 1200 RS

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.