Skip to main content
Triumph Trident 660 Grab Handles)

TRIDENT ACCESSORIES

MAKE IT YOURS

Geef uw Trident 660 eenvoudig een heel persoonlijk karakter. Of u nu gaat voor meer stijl, extra comfort of ruimte, meer technische snufjes, veiligheid of uw eigen persoonlijk stijl wilt toevoegen, wij zijn ervan overtuigd dat wij steeds de juiste Triumph-accessoires voor u hebben. Gebouwd door rijders, voor rijders. Al onze accessoires zijn in de praktijk getest om bestand te zijn tegen de omstandigheden die u dagelijks ondervindt en worden geleverd met twee jaar garantie met een onbeperkt kilometrage, zodat u onbekommerd uw weg kunt vervolgen.

Kilometers maken met vrienden, op uw gemak een prachtige omgeving in u opnemen of uw dagelijks woon-werkverkeer net dat beetje extra geven; met een uitgebreide collectie van originele Triumph-accessoires, verkrijgbaar en te monteren bij uw Triumph-dealer geeft u uw Trident een geheel eigen identiteit.

 

HIER ZIET U EEN AANTAL VAN ONZE FAVORIETEN

 

 

 

NOG MEER STIJL – ACCESSOIRES 

U kunt uw motorfiets nog meer comfort en stijl geven met dit spuitgegoten fly-screen. Ontwikkeld om vermoeidheid door de rijwind te beperken. Montageklaar geeft deze set uw Trident nieuwe, strakke lijnen. Middenpaneel in passende lakkleur, zonder zichtbare bevestigingspunten en met geprofileerde zwarte omkadering is dit scherm een vloeiende toevoeging aan de lijnen van de motorfiets die zorgt voor extra windbescherming.

Geef uw zicht naar achteren een upgrade met deze strakke stuureindspiegels. Het lichtgewicht aluminium in een stijlvolle zwart-geanodiseerde afwerking, met het door CNC-machines uitgesneden profiel contrasteert op subtiele wijze en versterkt zo de lijnen van de Trident. Voeg de aluminium onderkuip toe als een gestroomlijnd hittescherm om het uitlaatspruitstuk en geef de motorfiets zo nog strakkere trekken en een optimale hittebescherming. 

Met hun precieze design vormen deze onderdelen een elegante aanvulling op het ontwerp van de koplamp, met minimalistische trekken die het algehele nuchtere karakter van de motorfiets versterken en de strakke Tridentlooks in stand houden. De afwerking wordt gecomplementeerd door de lasergeëtste logo's die met trots onze merknaam weergeven. 

Accessoires voor aanvullende vormgeving, minimalistisch en montageklaar.

 • Flyscreen in passende lakkleur
 • Klassieke stuureindspiegels 
 • Aluminium onderkuip

BESCHERMING WANNEER U DIE HET HARDST NODIG HEEFT – GEMOEDSRUST

Speciaal ontwikkeld voor de unieke lijnen van de Trident, bescherming hoeft niet ten koste van de stijl te gaan. Voeg de bescherming toe die u een vertrouwd gevoel geeft, iedere rit weer. Framebescherming, voorasbeschermers, motorkapset en tankbeschermer. Alle met geëtste Triumph-logo's, voortbouwend op de unieke stijl van de Trident, bescherming die u het vertrouwen geeft op iedere rit.

 • Framebescherming
 • Voorasbeschermers
 • Motorkapbescherming
 • Tankbeschermer

GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIE – CONNECTIVITEIT MET TFT-DISPLAY

Triumph-motorfietsen en moderne connectiviteit gaan hand-in-hand. Met de connectiviteitsmodule van Triumph is een geïntegreerde bediening van smartphones mogelijk. Profiteer van een precieze navigatie vanaf uw smartphone en ontvang meldingen via het intelligent vormgegeven instrumentenpaneel op het TFT-display. Reageer op veilige manier met op inkomende oproepen en speel de muziek af die u wilt, dankzij het overzichtelijke en duidelijke display, dat zich handig laat bedienen via de schakelaars aan het stuur.

Grijp het avontuur! Het was nooit eenvoudiger. Triumph is een samenwerking aangegaan met GoPro, hét bedrijf dat de toon zet voor avonturiers. Dankzij deze optioneel te monteren set kunt u uw GoPro eenvoudig aankoppelen om uw avonturen vast te leggen voor later, terwijl u uw aandacht op de weg kunt houden.

Geen gedoe meer, volledige integratie voor die functies die u wenst, wanneer u deze wenst. Maak gebruik van de USB-oplader zodat uw technische apparaten nooit zonder stroom zitten wanneer u ze nodig heeft. Het USB-oplaadpunt kan discreet onder het zadel worden gemonteerd om zo, optimaal gebruiksvriendelijk, uw apparaten op te laden terwijl u onderweg bent.

 • Connectiviteitsmodule
 • USB-oplader

EXTRA TECHNISCHE SNUFJES – EXTRA GEMOEDSRUST

Met volledige ledverlichting, laat duidelijk zien waar u bent en waar u naartoe gaat, met lopende ledrichtingaanwijzers. Ontwikkeld om met een duidelijke beweging de gewenste rijrichting aan te geven. Bewezen effectief voor overige weggebruikers. De 7 krachtige leds in hun behuizing van gietaluminium met glanzend zwarte afwerking en gepreegde Triumph-logo geven net dat beetje extra stijl en veiligheid.

Vermoeidheid door het frequent bedienen van de koppelingshendel kan worden voorkomen met de Shift Assist. Met deze stekkerklare techniek schakelt u zonder de koppeling te gebruiken. Perfect voor ritten door het drukke stadsverkeer of voor extra rijgemak na een lange dag.

U kunt zich nog zekerder voelen door het Triumph Track +-systeem met Thatcham-goedkeuring te laten installeren. Met manipulatiebeveiliging voor accu en antenne en bewegingsverklikkers bent u ervan verzekerd dat uw Trident veilig is. Met behulp van A-GPS, GLONAS een 4G roaming sim blijft u steeds op de hoogte van de status en positie van uw motorfiets. De rond-de-klokbewaking garandeert dat u het als eerste weet wanneer iemand probeert uw motorfiets te manipuleren (afhankelijk van de markt kunne hierop beperkingen van toepassing zijn)

Uw veiligheid en die van uw motorfiets staan centraal bij deze officiële Triumph-accessoires. Alles for the ride.

 • Shift Assist
 • Track +

 

Voeg nog meer stijl, bescherming, comfort en veiligheid toe om uw Trident helemaal aan te laten sluiten op uw stijl en uw wensen. Alle accessoires zijn beschikbaar om door uw plaatselijke Triumph-dealer te worden geïnstalleerd.

 

WENDBAAR, SPORTIEF EN VERTROUWENWEKKEND. EN DAT IS NOG MAAR HET BEGIN MET DE TRIDENT 660.

 

TRIDENT 660

Kies alles – Concurrerend geprijsd, sportief, stijlvol, spannend en wendbaar, de Trident 660 heeft het allemaal - uw Triple Powered Advantage wacht op u.


Prijzen Vanaf € 9.545,00

Triumph Trident 660 Right Side CGI in Silver Ice and Diablo Red
Step

PURE TRIPLE ADVANTAGE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.