Skip to main content

redenen om te rijden

1. OPWINDENDE DRIECILINDER MOTORPRESTATIES

Bepalend voor het vermogen, de wendbaarheid en de opwindende prestaties van de Trident 660 is het 660 cc-blok; een Triumph-driecilinder die de perfecte balans biedt van een sterk koppel (zowel in het lage als hoge toerenbereik) dat piekt bij 64 Nm bij 6.250 tpm en een opwindend hoog vermogen dat piekt bij 81pk bij 10.250 tpm.

Wat het rijgedrag betreft, voelt de Trident 660 moeiteloos aan. De soepele 6-versnellingsbak is geoptimaliseerd voor plezier en rijvermogen, terwijl de slipkoppeling licht te bedienen is waardoor vermoeidheid bij de rijder vermindert en je nog langer van deze opmerkelijke motorfiets kunt genieten.

 

2. STANDAARD TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE

De multifunctionele instrumenten van de Trident 660 met TFT-kleurendisplay bieden alle belangrijke informatie in een compact en overzichtelijk ontwerp voor eenvoudige interactie in één oogopslag tijdens het rijden.

Het display is speciaal ontworpen voor het optionele connectiviteitssysteem dat turn-by-turn navigatie, GoPro-, en telefoon- en muziekbediening via de schakelaars mogelijk maakt - allemaal duidelijk weergegeven op het TFT-scherm.

De Trident 660 profiteert van toonaangevende elektronica, waaronder de rijmodi Road en Rain, die de gashendel en traction control van de motorfiets aanpassen voor maximale controle (waarbij de Rain-modus voor een zachtere reactie zorgt voor meer veiligheid), elektronische gasklepregeling voor een heldere, nauwkeurige gasrespons, schakelbare tractioncontrol die het vermogen en koppel beheert wanneer de tractie in het gedrang komt en Triumph‘s nieuwste generatie ABS voor extra veiligheid voor de rijder.

Volledige LED-verlichting zorgt voor maximale veiligheid van de rijder. De opvallende 7" LED-koplamp is uniek ontworpen voor de Trident 660, terwijl het compacte en geïntegreerde achterlicht de contouren van de achterkant volgt. Zelfuitschakelende slanke LED-indicatoren dragen bij aan het hoge rijcomfort van de Trident 660 (er kunnen lokale marktbeperkingen van toepassing zijn).

 

 

3. WENDBAAR, SPORTIEF & ZELFVERZEKERD RIJDEN

Als Triumph-motorfiets levert de Trident een vertrouwenwekkende rit die gemakkelijk onder controle te houden is met een ongelooflijk geruststellend rijgedrag, opwindende prestaties en fantastische betrouwbaarheid. Het lage gewicht zorgt voor een motorfiets die manoeuvreerbaar, wendbaar en leuk is om te rijden, en de hoog gespecificeerde vering en remmen passen perfect bij lichtgewicht 17" sportieve gegoten aluminium wielen voor maximale wendbaarheid.

Zodra je op deze motorfiets stapt, merk je de ontspannen rij-ergonomie, want alles aan de Trident 660 is ontworpen om een perfecte dagelijkse rit te bieden. Het comfortabele en praktische duo zadel heeft een toegankelijke zithoogte van 805 mm, terwijl de smalle breedte van de motorfiets een vertrouwenwekkende standover positie bevordert met gemakkelijke toegang tot de voetsteunen en de verstelbare remhendel zorgt voor extra lang rijcomfort.

De superieure combinatie van vering, banden en remmen van de Trident 660 brengt een comfortabele, vertrouwenwekkende rit met zich mee, waaronder:

Hoogwaardige Showa-vering (zwarte upside down voorvork met 120 mm veerweg en instelbare monoshock achterwielophanging met een 133,5 mm veerweg)

Standaard worden er Michelin 'Road 5'-banden gemonteerd, waardoor de prestaties en het vertrouwen in natte en droge omstandigheden gegarandeerd zijn

Grote remkracht van het Nissin-remsysteem (dubbele 310 mm zwevende voorremschijven met 2-zuiger schuifremklauwen en enkele achterremklauw & schijf

 

Triumph Trident 660 reviews)

Trident 660

BEOORDELINGEN

 

 

 

Triumph Trident 660

4. ONGELOFELIJKE WAARDE

De toonaangevende standaardtechnologie van de Trident 660, de vering met hoge specificaties, de remmen en banden, de wendbare, vertrouwenwekkende rit, de opwindende prestaties van het driecilinderblok, de unieke styling en de zeer concurrerende prijs, maken dit de perfecte keuze voor een middenklasse motorfiets - en het perfecte instapmodel tot het Triumph-assortiment.

Een klasse-leidende onderhoudsinterval van 16.000 kilometer (of 12 maanden) draagt ook bij aan de lage onderhoudskosten.

5. KENMERKENDE STIJL

Het DNA van het Triumph-design en de strakke dynamische lijnen creëren een verbluffende motorfiets met een kenmerkende sportieve en gespierde uitstraling. De Trident 660 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Crystal White of Sapphire Black, beide met contrasterende stickers, of tweekleurige opties van Matt Jet Black & Matt Silver Ice of Silver Ice & Diablo Red.

De motor is vormgegeven met kenmerken die het opvallende uiterlijk van de Trident 660 verbeteren, waaronder: een 14-liter brandstoftank met gewelfde knie-uitsparingen, zwarte wielen met vijf spaken gegoten in lichtgewicht aluminium, en een minimalistische achterkant met een op de swingarm gemonteerde nummerplaathouder en achterrichtingaanwijzers. Contrasterende gespoten radiateurkappen, kroonplaten en hielbeschermers, plus carrosseriekleurige vorkbeschermers, taps toelopend aluminium stuur en traanvormige spiegels dragen allemaal bij aan het uitzonderlijke afwerkingsniveau van deze motorfiets.

Premium Triumph-branding voegt een uitstekend afwerkingsniveau toe. Een ingelegde aluminium Trident 660-badge met ruitvormige effectbelettering wordt aangevuld door een bewerkte Triumph-badge op de tankdop, een Triumph-badge op de koplamp en het achterlicht, een stuurklem van het Triumph-merk en het merk Triumph op de voorkant van het TFT-display van de motor (er kunnen per markt beperkingen van toepassing zijn).

6. ORIGINELE ACCESSOIRES

U kunt uw Trident 660 personaliseren door te kiezen uit een hele reeks originele Triumph-accessoires, die naast de motorfiets zelf zijn ontwikkeld en aan dezelfde strenge kwaliteits- en testprocedures zijn onderworpen. Met een aanbod van meer dan 45 stuks, waaronder Trident 660-bagage, het My Triumph-connectiviteitssysteem (voor navigatie, GoPro-, telefoon- en muziekbediening) en accessoires die nog meer comfort, bescherming en stijl bieden, kunt u uw Trident 660 op tal van manieren aanpassen.

De Trident 660 kan worden uitgerust met een optionele ombouwset voor het A2-rijbewijs die het vermogen beperkt tot een niveau dat geschikt is voor een A2-rijbewijs. Dit omvat A2-specifieke APS-gashendel en een unieke motorafstelling, waardoor het piekvermogen wordt beperkt tot 47.8 PS bij 8,750 tpm en een piekkoppel tot 59 Nm bij 5,250 tpm. Een Triumph-dealer kan de motor weer naar zijn volle vermogen terug brengen.

De originele Triumph-accessoires hebben standaard een garantie van twee jaar met een onbeperkt aantal kilometers.

TRIDENT 660

Kies alles – Concurrerend geprijsd, sportief, stijlvol, spannend en wendbaar, de Trident 660 heeft het allemaal - uw Triple Powered Advantage wacht op u.

Prijzen Vanaf € 9.545,00

Step

PURE TRIPLE ADVANTAGE

Registreer je e-mailadres hieronder en wij sturen je het laatste en relevantste Triumph-nieuws rechtstreeks in je mailbox

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.