Skip to main content
Triumph Rocket 3 GT Storm

Redenen om te rijden

 

Met zijn gespierde voorkomen, intimiderende uitstraling en de grootste cilinderinhoud van een productiemotor ter wereld vormt de Rocket 3 sinds zijn lancering in 2004 een klasse apart. De Rocket 3 Storm zet nieuwe records en heeft nu nog meer karakter dankzij de nieuwe donkere kleurstelling, het grotere vermogen en het hogere koppel van de 2.458 cc triple.

Na meer dan twee decennia aan evoluties en verbeteringen is elk aspect van de Rocket 3 Storm maximaal verfijnd. Meer vermogen, betere handling en nog betere looks. Maar bovenal maximaal rijplezier.

Met zijn topspecificaties van alleen de beste onderdelen, rijhulptechnologie om alles uit elke rit te halen, en een breed scala aan originele accessoires om hem volledig te personaliseren, is de Rocket 3 Storm de ultieme muscle roadster.

 

Triumph Rocket 3 GT Storm Engine

Motor

De productiemotor met de grootste cilinderinhoud ter wereld van 2.458 cc en een recordbrekende hoeveelheid koppel van 225 Nm. Indrukwekkende cijfers. Klik hier om te zien waarom de Rocket 3 Storm nog veel meer te bieden heeft dan indrukwekkende cijfers.

ONTDEK MEER
Triumph Rocket 3 GT Storm Chassis

Chassis

Enorme hoeveelheden vermogen en koppel, benut door buitengewone technologie. Kom meer te weten over het hypermoderne aluminium chassis dat de Rocket 3 Storm zeer wendbaar maakt.

ONTDEK MEER
Triumph Rocket 3 GT Storm Technology

Technologie

De verfijnde en geëvolueerde Rocket 3 Storm is rijk uitgerust met de nieuwste rijhulptechnologie om elke rit te verbeteren. Deze technologie biedt controle, veiligheid en gemak zonder spanning en sensatie op te offeren.

ONTDEK MEER
Triumph Rocket 3 GT Storm style

Design en stijl

Gespierde elegantie met extra karakter dankzij het intense donkere uiterlijk, de verfijnde kleurstellingen en een onberispelijke afwerking.

ONTDEK MEER

Rocket 3 Storm

Rocket 3 R Storm Sapphire Black Granite

NIEUWE ROCKET 3 STORM R

Prijzen Vanaf € 30.395,00

Rocket 3 GT Storm Sapphire Black Carnival Red

NIEUWE ROCKET 3 STORM GT

Prijzen Vanaf € 31.395,00

Triumph Rocket 3 R in Matt Silver ice

ROCKET 3 R (MY23)

Prijzen Vanaf € 28.995,00

ROCKET 3 GT (MY23)

Prijzen Vanaf € 29.995,00