Skip to main content

UITRUSTING, TECHNOLOGIE & HANDLING

De hoogste specificaties, voor een werkelijk indrukwekkende rit.

Handling view of the Triumph Rocket 3 R built with a focus of the second generation TFT instruments
De gloednieuwe Rocket 3 R en GT hebben de hoogste specificaties ooit met eersteklas remmen en ophangingscomponenten, plus geavanceerde rijverbeteringstechnologie, allemaal ontworpen voor een fenomenale handling, superieur comfort en de mogelijkheid om de hele dag te toeren.

Alles aan de Rocket 3-serie is ontworpen om uw motorrijervaring te transformeren naar een nieuw, ongeëvenaard niveau. De nieuwe Rocket 3 R en GT leveren een werkelijk verrassende dynamische riten zijn gebouwd om uw perceptie te verbreden van hoe goed een performance muscle roadster echt te hanteren is en hoe comfortabel, ontspannen en moeiteloos een rit kan zijn.

Hier is het volledige verhaal over de uitrusting en technologie die bijdragen aan de uitzonderlijke toercapaciteiten, het rijgedrag en de controle van de nieuwe Rocket 3-serie.


NOG MEER ROCKET 3 R & GT-FUNCTIES

De hoge specificaties van de apparatuur van de Rocket 3-serie wordt voortgezet met: standaard elektronische cruisecontrol om de vermoeidheid van de rijder tijdens langere ritten te verminderen, standaard verwarmde handgrepen op het GT-model (en als accessoire op het R-model) met twee instellingen voor de verwarming, USB-aansluiting voor het handig en veilig opladen van persoonlijke apparaten onder het zadel, Triumph Shift Assist als optionele accessoire voor snel schakelen en het optionele bandenspanningscontrolesysteem voor meer veiligheid en controle voor de rijder.

DE ROCKET 3

De ontstaansgeschiedenis van een motorlegende.

ONTDEK MEER