Skip to main content

ONGELOFELIJKE UITSTRALING EN STIJL

De gespierde uitstraling en prachtige stijl van de nieuwe Rocket 3.

Static shot of the Triumph all-new Rocket 3 R in Korosi Red and GT model in Silver Ice & storm grey
Gebouwd om direct indruk te maken; de gloednieuwe Rocket 3 line-up heeft absoluut een imposante houding, met strakke vloeiende lijnen, een onmiskenbaar silhouet en een opvallende gespierde houding.

De dominante uitstraling van 's werelds grootste productiemotor wordt benadrukt door een groot aantal designkenmerken, mooie details en een ongeëvenaarde afwerking, die allemaal bijdragen aan deze prachtige motorfiets met de dynamische, geëngageerde en krachtige functionaliteiten van een roadster.

Hier zijn enkele van de meest in het oog springende kenmerken die de Rocket 3-serie zijn onnavolgbare uitstraling en stijl geven.

 


 

Triumph Rocket 3 R twin LED headlight with class-defining finish

KENMERKENDE DUBBELE LED-KOPLAMP

De gloednieuwe, kenmerkende dubbele volledig led-koplampen zijn voorzien van prachtige driehoekige Triumph-logo’s en de Rocket 3 heeft, indien de lokale wetgeving dit toestaat, de kenmerkende led-dagrijlichten in de kenmerkende stijl van Triumph (DRL, mogelijk is de lokale wetgeving van toepassing).

Shot of Triumph Rocket 3's distinctive three-header exhaust run innovatively engineered for perfect exhaust routing

GEHYDROVORMDE UITLAATBOCHTEN

De gewelfde uitlaat met 3 kopstukken is een opvallend stijlkenmerk van de nieuwe Rocket 3-serie. De driedubbele kopstukken zijn innovatief ontworpen voor de perfecte uitlaatgeleiding, lopend van het kopstuk richting het gecombineerde katalysatorhuis naar de drievoudige uitlaatdemper.

Triumph Rocket 3's high-specification Avon Cobra Chrome tyres

GEDETAILLEERDE 20-SPAAKS VELGEN

De geheel nieuwe lichte, gegoten aluminium spaakvelgen zorgen voor een verbluffend modern design.  De wielen van de Rocket 3 R hebben een prachtige, donkere afwerking, terwijl het Rocket 3 GT-model de zichtbare bewerkingen op velg en spaken laat zien.

Close-up shot of Triumph Rocket 3's imposing high specification Avon Cobra Chrome tyres

BANDEN MET HOGE SPECIFICATIES

De Avon Cobra Chrome-banden zijn speciaal ontwikkeld voor de Rocket 3-serie en de indrukwekkende bandenmaat draagt bij aan de karakteristieke gespierde uitstraling.

De banden hebben prachtige details en het nieuwe profielpatroon aan de voor- en achterzijde is ontwikkeld voor een uitzonderlijke grip en een ongelofelijke kilometrage.

Triumph Rocket 3's high-specification Avon Cobra Chrome tyres with Brembo Stylema brakes

OPVALLENDE ÉÉNZIJDIGE ZWENKARM

De fraai vormgegeven enkelzijdige zwenkarm met offset monoshockophanging draagt bij aan de strakke, overzichtelijke vormgeving en de compacte en minimale achterkant van de nieuwe Rocket 3-modellen en heeft een hoogwaardige afwerking  van de cardan bescherming  en een aluminium kentekenplaathouder achter.

Triumph Korosi Red tank for the new Rocket 3 R with the TFT instruments and the Monza-style cap

STIJLVOL STUUR MET INWENDIGE BEDRADING

De nieuwe Rocket 3-serie heeft een stijlvol, inwendig bedraad stuur dat bijdraagt aan de krachtige uitstraling en de indrukwekkende rijpositie van de motorfiets en dat tegelijkertijd de verstelbare instrumenten op het stuur ondersteunt.  Het Rocket 3 R-model heeft een stuur in roadsterstijl, terwijl het Rocket 3 GT-model een tourstuur heeft.

The new Triumph Rocket 3 R’s sculpted roadster rider and pillion saddle which comes with cast aluminium finishers underneath the rider seat.

COMFORTABEL, OP MAAT GEMAAKT ZADEL

De gewelfde zadel voor de bestuurder en de bijrijder is voorzien van een gegoten aluminium afwerking onder het zadel en zorgt voor een prachtige vloeiende lijn door de motor.

De uitvoering van elke Rocket 3 is ontworpen om eenvoudig te kunnen wijzigen van een dubbel naar een solozadel en met de optionele opvulling wordt het uiterlijk van het solozadel verbeterd.

The new Triumph Rocket 3 R’s sculpted roadster rider and pillion saddle which comes with cast aluminium finishers underneath the rider seat.

ZADEL SET-UPS VOOR TWEE ROCKET-MODELLEN

Elk Rocket 3-model wordt geleverd met een speciaal zadel voor de bestuurder en de passagier.

De Rocket 3 R is voorzien van een roadster-zadel en een passagierszadel met een lage zadelhoogte van 773mm. De Rocket 3 GT is uitgerust met een touring-zadel en passagierszadel met een nog toegankelijkere zadelhoogte van 750mm. De Rocket 3 GT is bovendien standaard voorzien van een rugsteun van geborsteld aluminium.

Triumph all-new Rocket 3's with foldable pillion footrests

AANPASBARE ERGONOMIE

Elk Rocket 3 model heeft een aanpasbare ergonomie voor maximaal comfort voor elke rijder.

De middenvoetbediening van de Rocket 3 R heeft twee verticale positie-instellingen (0 mm / -15mm), terwijl de Rocket 3 GT drie horizontale positie-instellingen (-25 mm / 0 mm / +25 mm) en een in hoogte verstelbare rugsteunvoor de passagier biedt.
MOOIE DETAILS & ONGEËVENAARDE AFWERKING

De nieuwe Rocket 3-motorfietsserie profiteert van een klassebepalend afwerkingsniveau en details die bijdragen aan de prachtige stijl. Deze prachtige kenmerken zijn onder andere een krachtig vormgegeven brandstoftank met Triumphs kenmerkende design-DNA, geborstelde roestvrijstalen tankriem en aluminium Monza-stijl dop, geborsteld aluminium luchtfilterdeksel, geborstelde aluminium Monza-stijl koelvloeistof- en oliedoppen, machinaal bewerkte koelvinnen op de krukas, kop- en kleppendeksel, geborstelde uitlaathitteschilden en einddoppen, en verborgen opklapbare voetsteunen voor de passagier met uniek opvouwbaar ontwerp.

 

 

DE ROCKET 3

De ontstaansgeschiedenis van een motorlegende.

ONTDEK MEER