Skip to main content

LIMITED HANDGEMAAKT BRITS DESIGN

EXCLUSIEF

ULTRA-PREMIUM

LIMITED EDITION

Triumph Factory Custom

The totally unique Bobber TFC side on studio shot
Triumph Rocket 3 TFC premium tank badge

TRIUMPH FACTORY CUSTOM

Een exclusieve limited edition lijn van ultra-premium custom motorfietsen die het beste vertegenwoordigt van Triumph motorfietsen.

Alle TFC-motorfietsen hebben verbeterde prestaties, uitrusting met hogere specificaties en toonaangevende technologie in combinatie met exclusieve, aanvullende technische innovaties.

Triumph Thruxton TFC front shot featuring unique gold front forks and full fairing

PRACHTIGE VERBETERINGEN

Elke TFC motorfiets is het hoogtepunt in handgemaakt Brits custom design, prestaties, technologie, techniek, specificatie en afwerking.

Deze adembenemende creaties zijn volstrekt uniek, echt bijzonder en met zorg gemaakt om de mooiste, meest exclusieve en begeerlijke Triumphs te zijn die ooit zijn gemaakt.

 

TOTAAL UNIEK

Triumph Rocket 3 TFC premium gold badging and detailing, including numbered, limited edition plaque

Exclusief overdrachtspakket met collector's items

Exclusief pakket voor de TFC-eigenaar met genummerd certificaat ondertekend door Nick Bloor (CEO van Triumph Motorcycles Ltd), een gepersonaliseerd TFC-boekje over de ontwikkeling van de Bobber TFC, exclusieve motorhoes en TFC-leren rugzak.

Close-up shot of Triumph Bobber TFC side panel

Echt bijzonder en absoluut verbluffend

Een TFC motorfiets is een uniek staaltje techniek van topkwaliteit met een uniek custom design.  Limited edition van slechts 750 stuks, elk exemplaar is genummerd, exclusief en mag nooit worden herhaald, waardoor ze ultra-premium limited edition Triumph's zijn.

Unique Thruxton TFC tank

EEN CULTUUR VAN PERFECTIE

De unieke cultuur en passie voor custom design van Triumph en het gedeeld streven om nieuwe hoogtes te bereiken met baanbrekende technische innovaties, heeft ons in staat gesteld om een custom design van topklasse te ontwikkelen op ons hoofdkantoor in Hinckley. 

Triumph TFC1 carbon Scrambler

BEWEZEN BLOEDLIJN

Met opmerkelijke, met de hand gemaakte, aangepaste fabriekscreaties voor Hollywood-films en spraakmakende motorrijders, blijft Triumph Motorcycles doorgaan met het ontwikkelen van custom design en motorfietskunst van wereldklasse.