LIMITED HANDGEMAAKT BRITS DESIGN

EXCLUSIEF

ULTRA-PREMIUM

LIMITED EDITION

Triumph Factory Custom

Triumph Thruxton TFC and Rocket TFC concept
Triumph Thruxton TFC exclusive gold badging and detailing

Triumph Factory Custom

Een mijlpaal in onze aanpak voor het ontwerpen van custom motorfietsen , Triumph presenteert het concept van TFC; een exclusieve limited edition line-up van ultra-premium custom motorfietsen. 

Triumph Thruxton TFC front shot featuring unique gold front forks and full fairing

PRACHTIGE VERBETERINGEN

Elke TFC motorfiets is het absolute hoogtepunt in handgemaakt Brits custom design, prestaties, technologie, techniek, specificatie en afwerking.  Deze adembenemende motorfietsen zijn volledig uniek, echt speciaal en ronduit prachtig.

Triumph Thruxton TFC Premium Detailing and Badging

TOTAAL UNIEK

Een TFC motorfiets is een uniek staaltje techniek van topkwaliteit met een uniek custom design.  Limited edition van slechts 750 stuks, elk exemplaar is genummerd, exclusief en mag nooit worden herhaald, waardoor ze ultra-premium limited edition Triumph's zijn.

Triumh Thruxton TFC engine, rear suspension unit and silencer

ECHT SPECIAAL

De TFC line-up vertegenwoordigt het beste van Triumph Motorcycles, inclusief betere prestaties, apparatuur met hogere specificaties en toonaangevende technologie samen met andere exclusieve technische innovaties.

Triumph Thruxton TFC premium leather seat

ABSOLUUT PRACHTIG

Adembenemende ontwerpkwaliteit, met een uitzonderlijke afwerking van de componenten en speciale details; de TFC motorfietsen zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt om de mooiste, meest exclusieve en begeerlijkste Triumphs ooit gemaakt te zijn.

Triumph craftsman hand painting gold coach line onto the tank of the Thruxton TFC

EEN CULTUUR VAN PERFECTIE

De unieke cultuur en passie voor custom design van Triumph en het gedeeld streven om nieuwe hoogtes te bereiken met baanbrekende technische innovaties, heeft ons in staat gesteld om een custom design van topklasse te ontwikkelen op ons hoofdkantoor in Hinckley. 

Triumph TFC1 carbon Scrambler

BEWEZEN BLOEDLIJN

Met opmerkelijke, met de hand gemaakte, aangepaste fabriekscreaties voor Hollywood-films en spraakmakende motorrijders, uiteenlopend van iconen als Jason Statham en Luke Evans tot voetballegendes zoals David Beckham, blijft Triumph Motorcycles doorgaan met het ontwikkelen van custom design en motorfietskunst van wereldklasse. 

Triumph Thruxton TFC front shot highlighting the bikes classic silhouette
Triumph Thruxton TFC

Thruxton TFC

De eerste van de TFC-line-up wordt de nieuwe absolute sportklassieker, de Thruxton TFC. Deze motorfiets is zeer zeldzaam en biedt meer kracht en trekkracht, toonaangevende specificaties, functies van het allerbeste niveau en premium custom afwerking en details. Deze beperkte oplage is uniek en zal nooit worden herhaald.

Triumph Rocket TFC concept studio shot of the rear end of the motorbike with illuminated brake light
Triumph Rocket TFC concept

ROCKET TFC CONCEPT

Een factory custom concept dat de zwaarste productie motorfiets ter wereld zal transformeren met een werkelijk adembenemende, uniek in de wereld, gloednieuwe TFC Rocket. Dit wordt niets minder dan de ultieme motorfiets. Een Brits technisch meesterwerk en handgemaakt aangepast ontwerp. En het komt eraan.