Skip to main content

Rocket 3 TFC

Triumph Rocket TFC Concept

DE ULTIEME MOTORFIETS

Een echte motorfietslegende, de originele Triumph Rocket was een pure original uitgerust met 's werelds grootste productiemotor voor een motorfiets en meer spieren en uitstraling dan alle anderen.  In 2019 begint het volgende hoofdstuk van dit ongelooflijke verhaal met een gloednieuwe Rocket, die opnieuw de regels verandert en een geheel nieuwe maatstaf stelt voor koppel, prestaties, mogelijkheden en stijl.

Een Brits technisch meesterwerk - de Rocket 3 TFC is ontworpen om niets minder te zijn dan de ultieme motorfiets. Volledig exclusief en met wereldschokkende prestaties levert de Rocket 3 TFC's gloednieuwe 2500cc triple motor met het hoogste koppel voor een productiemotorfiets en als een echte TFC herdefinieert het op spectaculaire wijze zijn eigen klasse met een adembenemende spierkracht, categoriedominerende technologie, geweldige functies en het hoogste niveau van hoogwaardige apparatuur. 

 

Vraag nu je dealer om eigenaar te worden van deze motorlegende, want er zijn  slechts 750 stuks wereldwijd

 
Triumph Rocket 3 TFC premium gold badging and detailing, including numbered, limited edition plaque

TOTAAL EXCLUSIEF

Met een wereldwijde productie van slechts 750 is de Rocket 3 TFC een nooit te herhalen, ultra-limited edition. Elk van de meest begeerlijke Triumph’s die ooit is gemaakt, is individueel genummerd en wordt geleverd met een premium uniek TFC-handoverpakket 

The ultimate motorcycles, the Triumph Rocket 3 TFC in full, highlighting the front three quarters of the bikes, featuring the iconic three header exhaust and muscular presence

NIEUWE PRESTATIES VAN WERELDKLASSE

Met 2500cc staat 's werelds grootste productiemotor voor een motorfiets centraal voor de nieuwe klassebepalende prestaties van de Rocket 3 TFC, die 225 Nm levert ('s werelds hoogste koppel) en met  182 pk aan kracht is dit de krachtigste Triumph tot nu toe. Naast zijn onverslaanbare prestaties is de Rocket 3 TFC ook uitgerust met op maat gemaakte, unieke Arrow-geluiddempers met koolstofvezel eindkappen voor een ongelooflijk diep grommend geluid. 

The ultimate motorcycles, the Triumph Rocket 3 TFC in full, highlighting the rear three quarters of the bikes, featuring the iconic three header exhaust and muscular presence

ADEMBENEMENDE SPIERKRACHT

De reeds imposante uitstraling en houding van de Rocket 3 TFC wordt nog versterkt door de hoogwaardige koolstofvezel carrosserie, strak vloeiende lijnen, kenmerkende dubbele LED-koplampen, opvallende hydrogevormde uitlaat met drie kopstukken, gedetailleerde gegoten aluminium velgen en ongelooflijke silhouet die samen het absolute hoogtepunt vormen voor de aanwezigheid en stijl van deze motorfiets.

Triumph Rocket 3 TFC's TFT instruments

CATEGORIE DOMINERENDE TECHNOLOGIE

De ultieme 'complete’ specificatie. De nieuwe Rocket 3 TFC biedt ongeëvenaarde toonaangevende technologie en zet een ongelooflijke standaard neer om de rijder uit te rusten voor de ultieme rijervaring.

Triumph Rocket 3 TFC front wheel featuring brembo brakes

TOONAANGEVENDE SPECIFICATIE

44 kg lichter dan zijn voorganger en uitgerust met de modernste premium remmen en ophanging, waaronder toonaangevende Brembo Stylema-remmen en volledig verstelbare Showa-monoshock met met piggyback-reservoir - allemaal ontworpen voor een verbluffende rij-ervaring.

Triumph Rocket 3 TFC interchangeable twin/single seat set up

PRACHTIG

Met een ongelooflijke reeks aangepaste details, eersteklas afwerking en prachtige praktische details, waaronder een verwisselbaar twee- of eenpersoonszadel als standaard, stijgt de nieuwe Rocket 3 TFC rechtstreeks naar de top van het verlanglijstje van elke motorrijder.

Triumph Rocket 3 cruiser motorcycle

AFKOMST

In 2004 heeft de buitengewone Rocket III de wereld veroverd met 's werelds grootste productiemotor van een motorfiets, een monsterlijk koppel en een gespierde aanwezigheid en uitstraling die geen enkele andere motorfiets kan evenaren.  Bovendien zorgden de drievoudige verchroomde uitlaatbochten, het opvallende silhouet en het moeiteloze rijgedrag in elke versnelling vanaf het begin voor de legendarische status van de Rocket.

Triumph Thruxton TFC full bike shot

OOK: THRUXTON TFC

Zeldzaam, mooi en speciaal. De allereerste TFC-release herdefinieert de mogelijkheden en is de perfecte introductie tot de nieuwe benadering van Triumph voor het maken van custom specials.

DE ULTIEME MOTORFIETS

NIEUW 2019 ROCKET TFC

De Rocket TFC limited edition is helaas uitverkocht. Blijf op de hoogte en mis niets van onze opwindende updates over onze toekomstige Triumph Factory Custom Motorcycles

Dealer zoeken