Skip to main content

ROCKET 3 TFC

DE ULTIEME MOTORFIETS

Triumph Rocket 3 TFC front three quarters featuring iconic three header exhaust run with premium carbon fibre detailing

EEN BRITS TECHNISCH MEESTERWERK

Het creëren van een gloednieuwe ultra-premium custom motorfiets, die voortbouwt op de ongelooflijke traditie van de Rocket III met een nieuwe 's werelds grootste 2500cc triple motor en verbazingwekkend relaxte maar gespierde uitstraling, heeft om een kwantumsprong in het ontwerp van de motorfiets gevraagd.  

De verbluffende Rocket 3 TFC levert een ongelooflijk nieuwe maatstaf voor de specificaties, met adembenemende prestaties, details en afwerking, plus toonaangevende technologie, een hartveroverende stijl en meer uitstraling dan wat er dan ook op dit moment rondrijdt.

Dit is de ultra-premium ultra limited edition Rocket 3 TFC; een echt Brits technisch meesterwerk. 

 

 

 

 

 
Triumph Rocket 3 TFC right hand side featuring iconic three header exhaust run with premium carbon fibre detailing

TOTAAL EXCLUSIEF

Triumph Rocket 3 TFC premium gold badging and detailing, including numbered, limited edition plaque

ULTRA LIMITED EDITION

Elke Rocket 3 TFC-motorfiets  is uniek en zal nooit opnieuw worden gemaakt.  Er worden er slechts 750 gemaakt en de unieke premium TFC-badges van elke motorfiets bevat een genummerd edition-plaatje.

PREMIUM CUSTOM

Rocket 3 TFC-bezitters krijgen een speciaal handoverpakket met een genummerd certificaat ondertekend door Triumph CEO Nick Bloor, Rocket 3 motorfietshoes met TFC-merk en een gepersonaliseerd TFC-boek over het bouwproces van uw Rocket 3 TFC.

Triumph Rocket 3 TFC silencers with carbon fibre detailing

UNIEK

Elke Rocket 3 TFC motorfiets is ontwikkeld, met de hand gebouwd en uniek genummerd als een op zichzelf staande custom special.  De eigenaars krijgen ook exclusieve toegang tot aanbiedingen voor onderdelen speciaal voor TFC-rijders.

PRESTATIES VAN WERELDKLASSE

Triumph Rocket 3 TFC featuring three header exhaust run

DE GROOTSTE PRODUCTIEMOTOR VOOR EEN MOTORFIETS TER WERELD

Met 2500cc heeft de gloednieuwe Rocket 3 TFC 's werelds grootste productiemotor voor een motorfiets ter wereld.  Met een nog hogere capaciteit en hogere toeren dan de vorige Rocket, is deze gloednieuwe krachtbron een technisch meesterwerk met lichtgewicht titanium kleppen (goed voor een gewichtsbesparing van 40% ten opzichte van de vorige generatie), machinaal vervaardigde koelribben op de bovenste en onderste krukassen, een droog carter en een integraal oliereservoir.

Triumph Rocket 3 TFC premium detailing and badging

HOOGSTE KOPPEL VAN ALLE PRODUCTIEMOTORFIETSEN

De nieuwe 2019 Rocket 3 TFC-motor tilt de toonaangevende status van zijn voorganger naar een geheel nieuw benchmarkniveau met  225 Nm, het hoogste piekkoppel van elke productiemotorfiets ter wereld.  Bovendien betekent piekvermogen van 182 PS (ten minste 20% hoger dan de vorige Rocket III) dat de Rocket 3 TFC de krachtigste Triumph-motorfiets is die ooit is gebouwd.

Triumph Rocket 3 TFC three header exhaust run with carbon fibre premium detailing

PRACHTIGE KENMERKENDE DETAILS

De Rocket 3 TFC biedt een groot aantal op maat gemaakte functies, waaronder een unieke hydro-gevormde uitlaat met drie kopstukken, die prachtig uit de cilinderkop loopt en die innovatief is ontworpen voor het perfecte uitlaattraject.

Triumph Rocket 3 TFC arrow silencer with carbon fibre premium detailing

UNIEKE FUNCTIES

Een van de vele unieke functies van de Rocket 3 TFC zijn de prachtig vormgegeven, unieke Arrow-dempers met hitteschild en eindkap van koolstofvezel, die het ongelooflijke, kenmerkende nieuwe diep grommende geluid leveren van de Rocket 3 TFC.

Triumph Rocket 3 TFC clutch lever and left hand switch cube

SPIRAALVORMIGE VERSNELLINGSBAK

De gloednieuwe 6-traps precisie-vervaardigde high-performance spiraalvormige versnellingsbak is specifiek ontworpen om rekening te houden met de enorme koppelcapaciteit van de Rocket 3 TFC die vloeiender, sterker en lichter is dan de vorige generatie.  En om de koppelingshendel lichter bedienbaar te maken, biedt een unieke hydraulische slipkoppeling een briljant rijderscomfort en geweldige bediening.

ADEMBENEMENDE STIJL EN AANWEZIGHEID

Triumph Rocket 3 TFC front three quarters featuring the  three header exhaust run, synonymous with the Rocket 3

ADEMBENEMENDE SPIERKRACHT

Niets in de wereld van motorrijden komt in de buurt van de broeierige spierkracht van de nieuwe Rocket 3 TFC.  Van zijn imposante uitstraling en houding, tot zijn prachtige, vloeiende lijnen en verbluffende details, straalt het vanuit elke hoek een geweldige houding, klasse en stijl uit.

Triumph Rocket 3 TFC fuel tank with premium paint finish

PREMIUM AFWERKING & DETAILS

Elk onderdeel, kenmerk en detail van de nieuwe Rocket 3 TFC is gemaakt en ontwikkeld om de absoluut beste in zijn soort te zijn.  Van de koolstofvezel carrosserie tot de details van geborsteld aluminium, het premium lederen zadel en de TFC-carbonverf, elke afwerking en elk materiaal is geselecteerd om een verbluffende nieuwe norm te creëren voor factory custom-design.

CATEGORIE DOMINERENDE TECHNOLOGIE

Triumph Rocket 3 TFC TFT instruments featuring four riding modes

TOONAANGEVENDE PRESTATIES

De nieuwe Rocket 3 TFC is verfijnder, persoonlijker en heeft veel meer functies dan ooit tevoren en beschikt over het absolute toppunt van geavanceerde technologie: van de nieuwste 2 de generatie full-color TFT-instrumenten voor geoptimaliseerde bochten ABS- en tractiecontrole, vier rijstanden, Triumph-schakelbekrachtiging, volledige led-verlichting, cruise control en hill-hold. 

Triumph Rocket 3 TFC TFT GoPro integration

TRIUMPH TFT-CONNECTIVITEITSSYSTEEM

De gloednieuwe geavanceerde TFT-instrumenten van de Factory Custom Rocket 3 Triumph zijn ontworpen om nog meer mogelijkheden te bieden bij aansluiting op een Bluetooth-verbindingsmodule.

Indien aanwezig, levert het volledige TFT-connectiviteitssysteem 's werelds eerste geïntegreerde 'GoPro'-besturingssysteem op een motorfiets, Triumph's 'turn-by-turn' navigatiesysteem in samenwerking met Google en muziek- en telefoonbediening.

 
 
 

BRITS TECHNISCH MEESTERWERK

Triumph Rocket 3 TFC

NIEUW ALUMINIUM FRAME

Het gloednieuwe aluminium frame met naar voren gerichte luchtinlaat heeft hoogwaardige gegoten en gesmede componenten in een massa-geoptimaliseerde constructie die een 44.5 kg gewichtsbesparing oplevert goed voor (14%) ten opzichte van het vorige Rocket III-model, voor een ongelooflijke verhouding tussen koppel en gewicht.

Triumph Rocket 3 TFC front wheel featuring high specification Brembo brakes

FANTASTISCHE HANDLING

De combinatie van ergonomie, nieuw frame, ophanging en remmen met hoge specificaties van de Rocket 3 TFC biedt een geavanceerde rijervaring met het soort wendbaarheid en neutrale rijeigenschappen die meer zijn afgestemd op een moderne sport-roadster.

DE ULTIEME MOTORFIETS

NIEUW 2019 ROCKET TFC

De Rocket TFC limited edition is helaas uitverkocht. Blijf op de hoogte en mis niets van onze opwindende updates over onze toekomstige Triumph Factory Custom Motorcycles

Dealer zoeken