Skip to main content

Thruxton Triumph Factory Custom

ZELDZAAM

SPECIAAL

PRACHTIG


DE NIEUWE ABSOLUTE SPORTS CLASSIC

De legendarische Thruxton motorfiets kan in slechts drie woorden perfect worden samengevat: prestaties, uitstraling en vermogen.  Deze motorfiets is ontwikkeld en gemaakt om een rijder aan te spreken die een gerichte moderne klassieke sportattitude nodig heeft, gecombineerd met een agressieve, stoere lage bouw en echte aanwezigheid op de weg. 

En nu zorgt de allereerste Triumph Factory Custom-transformatie voor een geheel nieuw niveau van verbeterde Thruxton-motorprestaties en apparatuurspecificaties, eersteklas details en een prachtige afwerking.  De nieuwe Thruxton TFC 2019 heeft meer aanwezigheid, meer mogelijkheden en een nog dynamischere handling ... en er worden er maar 750 gemaakt.

Dit is de nieuwe definitieve sportklassieker Thruxton TFC, met nog betere prestaties, uitstraling en vermogen, maar ook zeldzaam, speciaal en mooi.

 

 

 

ZELDZAAM

Triumph Thruxton TFC Premium Detailing and Badging

UNIEK

Er worden slechts 750 Thruxton TFC motorfietsen gemaakt.  Elk van deze 750 motorfietsen is een echte factory custom special, met een hoogwaardig individueel genummerd edition-plaatje en een unieke TFC premium-badge.

Triumph Factory Custom exclusive hand over pack

GEPERSONALISEERD

Elke genummerde TFC motorfiets wordt geleverd met een speciaal TFC-handover-pakket met een genummerd certificaat ondertekend door de CEO van Triumph Motorcycle Nick Bloor, een gepersonaliseerd TFC custom build-boek en een motorfietshoes met Triumph-logo

SPECIAAL

Triumph Thruxton TFC engine and exhaust

MEER VERMOGEN en trekkracht

De Thruxton TFC heeft een ongelooflijk 12 pk hoger piekvermogen vergeleken met het standaard Thruxton R-mode en 115Nm trekkracht @ 4.850tpml.  De exclusieve update van de TFC-motor omvat een nieuwe lichtgewicht krukas, koppeling, balansassen, wisselstroomgenerator met zeldzame aarde, magnesium kleppendeksel en motordeksels met dunnere wanden.  

Triumph Thruxton TFC carbon fibre detailing

TOONAANGEVENDE SPECIFICATIE

De innovaties in het ontwerp omvatten verlaging van het gewicht van de motor, aluminium motorwiegrails, een verwijderingsset voor het achterspatbord, een lichte accu en een verbluffende unieke kuip en carrosserie van koolstofvezel.

Triumph Thruxton TFC Fairing and illuminated headlight

HOOGSTE FUNCTIONALITEIT OOIT

Nu zijn er met drie speciale rijmodi (Road, Rain en Sport), volledige-ledverlichting inclusief 7” koplamp DRL met unieke TFC-badge, kentekenplaathouder en bobbins voor paddockstand meer mogelijkheden dan ooit tevoren voor deze buitengewone nieuwe Thruxton TFC 2019 motorfiets. 

Triumph Thruxton TFC Fairing and illuminated headlight

THRUXTON TECHNOLOGIE

Deze ongelooflijke TFC bevat alle hoogwaardige rijtechnologie die te vinden is op de Thruxton en meer, waaronder ABS, tractiecontrole, bekrachtigde koppeling, elektronische gasklepregeling, vloeistofkoeling, USB-aansluiting, startblokkering en multifunctionele dubbele klokken met nieuwe wijzerplaten en gouden details die uniek zijn voor de TFC.

PRACHTIG

Triumph craftsman hand painting gold coach line onto the tank of the Thruxton TFC

EERSTEKLAS DETAILS

Een groot aantal mooie exclusieve afwerkingen laat deze motorfiets opvallen tussen alle andere Thruxtons en omvat; hoogwaardige TFC-badge, geborstelde tankrubbers met handgeschilderde gouden sierlijnen, opvallende zwarte RSU-veren met zwarte Öhlins-stickers, een unieke sleutel met opvallende gouden details, een machinaal bewerkte aluminium olietankdop en een getint scherm.

Triumph Thruxton TFC fuel cap

OPVALLENDE FUNCTIES

Trouw aan het originele legendarische sportieve uiterlijk en de houding van de Thruxton, bevat de TFC een geborstelde 'fliptop’-tankdop in Monza-stijl, dubbele gasklephuizen met geborstelde sierdeksel, Daytona R-voetsteunen en een geanodiseerde aluminium swingarm.

DE NIEUWE DEFINITIE VAN SPORTS CLASSIC

NIEUW 2019 THRUXTON TFC

Neem contact op met uw dealer voor uw aanbetaling van deze limited edition, ultra-premium factory custom.

Prijzen vanaf € 24.500,00

Dealer zoeken