13-11-2014 - 28-11-2014

    Triumph Factory Custom Build-Off

    LEES MEER OVER DE TEAMS EN MOTOREN EN STEM! 

    Het concept om twee teams tegen elkaar te laten strijden in een "bike-build-off" is iets dat al jaren bestaat en altijd leuke motoren oplevert. Maar wanneer het team bestaat uit medewerkers van de Triumph fabriek die "carte blanche" hebben gekregen om het icoon, de Bonneville, naar eigen eer en geweten om te bouwen, dan weet je dat dit een recept is voor twee waanzinnige customs. 

    In Mei 2014 konden medewerkers zich vrijwillig inschrijven voor dit bijzondere project. Uit alle inschrijvingen werd een selectie gemaakt om twee teams samen te stellen, team "Bobber" en team "Scrambler". In de avonturen en in het weekend konden de teams aan de slag, want immers de deadline lag al vast. Op 4 November moesten de Customs klaar zijn om aan het publiek te worden getoond op het podium van de internationale motorshow in Italië, de EICMA.  

    Nu kan het grote stemmen dus beginnen en jij kunt ook meedoen. Laat via Facebook weten welke jij de mooiste vind en deel hem zoveel mogelijk met je vrienden. De winnaar zal de motor zijn die het meeste keer gedeelt is en wordt op de beurs in Birmingham op 26 november bekend gemaakt.