09/07/2014

  Tom Cruise(t) op een Thruxton!

  In de kaskraker “Edge of Tomorrow, met Tom Cruise en Emily Blunt in de hoofdrol, rijdt Tom’s karakter door de verlaten straten van London op zijn beeldschone Triumph Thruxton. De speciaal voor de film in mat zwart uitgevoerde café racer flitst een aantal keer door het beeld in een race tegen de klok om de buitenaardse wezen te verslaan.  

  Overigens is het niet de eerste keer dat Tom in een actiefilm op een Triumph voorbij komt rijden. In 2000 spatte hij al van het doek op een Speed Triple in de legendarische film Mission Impossible II. 

  Wil jezelf ook een keer ervaren hoe het is om op een Thruxton te rijden? Klik dan hier.

  (Overigens raden wij wel aan dit met helm te doen...) 

  Bekijk hier de trailer:

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer