09-07-2014

  Tom Cruise(t) op een Thruxton!

  In de kaskraker “Edge of Tomorrow, met Tom Cruise en Emily Blunt in de hoofdrol, rijdt Tom’s karakter door de verlaten straten van London op zijn beeldschone Triumph Thruxton. De speciaal voor de film in mat zwart uitgevoerde café racer flitst een aantal keer door het beeld in een race tegen de klok om de buitenaardse wezen te verslaan.  

  Overigens is het niet de eerste keer dat Tom in een actiefilm op een Triumph voorbij komt rijden. In 2000 spatte hij al van het doek op een Speed Triple in de legendarische film Mission Impossible II. 

  Wil jezelf ook een keer ervaren hoe het is om op een Thruxton te rijden? Klik dan hier.

  (Overigens raden wij wel aan dit met helm te doen...) 

  Bekijk hier de trailer:

  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer