16/06/2014

  6th Belgian Triumph Meeting – een groot succes!

  Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de 6de editie van de Belgian Triumph Meeting ging van start. De weergoden waren ons goedgezind en de mogelijke voorspelde buien bleven dan ook uit, sterker nog het was prachtig weer! Naar schatting hebben ruim 600 liefhebbers de weg naar Rick’s Place te St. Katelijne Waver gevonden, waaronder ook een aantal Nederlanders, Duitsers en natuurlijk Engelsen!

  Het was een komen en gaan van een zeer gevarieerd publiek, die zich uitstekend heeft kunnen vermaken op het rijk gevulde evenemententerrein. De testbank draaide overuren en werd overstemd door de meeslepende muziek van de Last Row en de Rhumba Kings!  Men kon zich vergapen aan diverse professionele customs van onder andere BMC Assenede, TC Moto en Triumph Wevelgem  en de motoren die deelnamen aan de Custom bike verkiezing. De laatste werd gewonnen door Piper met een prachtige ombouw van een Bonneville.

  Bovenal was de sfeer fantastisch en daarom willen we iedereen die is geweest via deze weg bedanken voor de komst. Ook gaat onze dank uit naar alle vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben kunnen maken en in het bijzonder naar “the founding fathers” Pieter en Hans.

  Wat ons betreft volgend jaar weer! 

  Gerelateerde onderwerpen

  31/07/2018

  Blom on tour

  Triumph biedt in samenwerking met Horizon Motor Reizen de Triumph Factory Visitor Experience aan vanuit Nederland, België en Luxemburg. Een fantastisch mooie 6-daagse reis door de natuurparken van Engeland en zelfs een stukje Schotland. Genieten van heerlijke stuurwegen, dwars door de indrukwekkende natuur en heuvels met adembenemende vergezichten. De parken worden immers niet voor niets aangeduid als “Area of Natural Beauty” (AONB). Natuurlijk is er een hele dag gepland om de volledige Triumph Factory Visitor Experience te beleven in Hinckley.

  Lees meer
  13/03/2018

  Roké Motors opent unieke Tiger Experience!

  Sinds februari kunt u bij Roke motors Mijdrecht niet alleen terecht in de complete Triumph World Store, waar alle Triumph modellen staan, maar kunt u nu dus ook het complete Tiger gevoel beleven in hun unieke Tiger Experience.

  Lees meer
  22/02/2018

  Prins William bezoekt Triumph fabriek

  Gister had Triumph Motorcycles de eer om Zijne Hoogheid, de Graaf van Cambridge, te mogen verwelkomen in haar fabriek te Hinckley, UK.

  Lees meer