01-01-0001

  Straat in de Sahara

  Tussen de drukke live stuntoptredens tijdens evenementen als het Touring Car World Championships in Marrakesh en de Rallye Lyon-Charbonnières in zijn geboorteland Frankrijk, vond freestyle stuntrijder Julien Welsch de tijd om zijn status nog iets verder op te poetsen met deze boeiende video in de Saharawoestijn.

  Opnames makend in de buitenwijken van de Marokkaanse stad Erfoud, filmden Julien en zijn team vijf dagen lang van 6 uur in de ochtend tot middernacht.

  Het resultaat is uitgezonden op de Amerikaanse en Franse televisie en is een ware hit op vele motorfora en websites wereldwijd. Dit interview en zijn recente interviews in twee belangrijke Franse motormagazines, zijn goed nieuws voor Triumph, want hij demonstreert hierin zijn absoluut vertrouwen in de wendbaarheid en de controle van zijn gemodificeerde Street Triple.

  Gerelateerde onderwerpen

  16-06-2017

  Nieuwe kleuren voor de Classics

  Triumph presenteert;nieuwe kleuren voor de Street Twin, T120, Thruxton en Bobber

  Lees meer
  03-05-2017

  Dress up your Triumph - 35% op accessoires

  Eigenaren van een Street Triple 675 (R,Rx), Daytona, Tiger 800 (XRx en XCx) of Tiger Explorer (XCx, XRx en XRT) kunnen tijdelijk genieten van kortingen tot wel 35% op geselecteerde accessoirepakketten.

  Lees meer
  09-09-2016

  Nieuwe herfst-winter kledingcollectie nu bij de dealers

  In september presenteren onze Triumph dealers de nieuwe 2016 herfst/winter kledingcollectie in hun showroom. Het betreft een prachtige collectie met stijlvolle items voor zowel op de motor als vrijetijdskleding en diverse merchandising. Met de introductie van deze collectie spelen wij in op de toenemende vraag naar eigentijdse motorkleding dat geïnspireerd is op het verleden maar helemaal voor de hedendaagse motorrijder

  Lees meer
  Triumph-Motorcycles